Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1


Η ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας μετα και την κλήρωση των αγωνων μπαράζ στον Βολο για την άνοδο στην Α1 ετοιμάζεται εντατικά με προπονήσεις που θα συνεχισθούν μέχρι και την μεγάλη Παρασκευή . Οι αγωνες  θα γίνουν 6  - 8 Μάϊου στον Βολο   με τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει την Παλλήνη  την Νίκη Αιγινίου και τον Κυζικο στην προσπάθεια για άνοδο στην Α1 κατηγορία.


Το Κοντά Στα Σπορ βρέθηκε στο Κλειστο Κανηθου και παρακολούθησε την προπόνηση του Ηρακλή. Ο προπονητής Σπυρος Γκολιτσης θέλει να εχει του παίκτες του σε ετοιμότητα και σε καλή κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική . Ολοι πιστεύουν ότι θα καταφέρουν τελικά να πετύχουν το όνειρο της ανόδου και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους της Χαλκίδας.


Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Αναγνωστάκης που με την παρουσία του θέλησε να δώσει το στιγμα της στήριξης του ΔΟΑΠΠΕΧ προς την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας . Επίσης ο κύριος Αναγνωστάκης μιλώντας στους παίκτες τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και με την επιστροφή στην Χαλκίδα από τους αγωνες μπαράζ στον Βολο να φέρουν και την άνοδο.















Δεν υπάρχουν σχόλια: