Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΑΟ ΘΗΒΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1 - 0




Η Θήβα εξασφάλισε την άνοδο της στην Γ' Εθνική μετά την νίκη της επί του Ολυμπιακού Λαμίας με 1-0 σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες, δοκάρι, απέναντι σε ένα Ολυμπιακό που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί, πίεσε στο τέλος αλλά η ομάδα του Γ Λάμπρου διαχειρίστηκε σωστά το γκολ που σημείωσε στο 13' και πήρε τους βαθμούς που της εξασφάλισαν την άνοδο.


Στο 13' Σουτ του Βεζιρτζόγλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βρέττος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ  1-0 .
 Στο 22' Δυνατό σουτ το Γκαράνη για τη Θήβα, η μπάλα στο δοκάρι.
 Στο 39’ Εκτέλεση φάουλ του Κουτρομάνου, η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρια Μακρή.
 Στο 42' Ο Στυλιανός εκτέλεσε το φάουλ για τον Ολυμπιακό Λαμίας, ο Χαλαστάνης έκανε την προβολή με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
 Στο 47' Ο Γκαράνης για τη Θήβα πάσαρε στο Βεζιρτζόγλου, αυτός έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
 Στο 50’ Έγινε ένα μαρκάρισμα στον Καυκιά, ο διαιτητής Βρέσκας υπέδειξε φάουλ, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Λαμίας να διαμαρτύρονται ότι ήταν εντός περιοχής το μαρκάρισμα.
 Στο 57' Ο Τσομπάνης έκανε το πλασέ, ο Δημήτρης Λέντας έκοψε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Ο Τσουπεής το εκτέλεσε, ο Παναούλης έπιασε την κεφαλιά, με τον Πρέμτση να διώχνει σε νέο κόρνερ.
 Στο 63' Ο Βεζιρτζόγλου πάσαρε στον Γκαράνη, αυτός έκανε το σουτ με τους αμυντικούς να διώχνουν την τελευταία στιγμή.
 Στο 64’ Ο Ολυμπιακός Λαμίας διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Καυκιά.
 Στο 67’ Σέντρα σουτ του Τσουπεή, σε κόρνερ ο Δελούκας.
 Στο 81' Ο Παπαχαραλάμπους πάσαρε στον Τσομπάνη, αυτός όμως σούταρε άουτ.


ΑΟ Θήβας(Γιώργος Λάμπρου):
Μακρής, Παναούλης, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Γκαράνης, Τσομπάνης (90’ Δούλος), Βεζιρτζόγλου, Τσουπεής (87’ Κοτώρος), Βρέττος (46’ Ελέζι).






Ολυμπιακός Λαμίας (Σπύρος Λέντας
 Δελούκας, Πρέμτσης, Στυλιανός, Δ. Λέντας, Καλαμάτας, Αντωνίου (72’ Ν. Λέντας), Κουτρομάνος, Χαλαστάνης (82’ Χ. Μπουσάι), Καυκιάς, Ζήσιμος (69’ Σιώτης), Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: