Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΟ ΘΗΒΑΣ 1 - 2


Την ήττα γνώρισε σήμερα η ΑΕ Ιστιαίας μέσα στην έδρα της με 2-1 από τον πολύ καλό ΑΟ Θήβας και έτσι έγινε η ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας με την ομάδα του Γ. Λάμπρου να οδηγεί με 7 βαθμούς και την πρωταθλήτρια  της Εύβοιας να ακολουθεί από κοντά με 6 βαθμούς.
Οι δυό ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο στο πρώτο μέρος και στο οποίο  πήραν κεφάλι στο σκορ (0-1) ενώ η Ιστιαία ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο, είχε ευκαιρίες και εκεί που αναπτέρωσε όλους τους φίλους της φέρνοντας στα ίσα τον αγώνα, τελικά  δεν τα κατάφερε με μια φάση αμφισβητούμενη.


H Ιστιαία ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και ήταν καλύτερη, με την Θήβα περισσότερο να διαχειρίζεται τον χρόνο για να κρατήσει το αποτέλεσμα  και κατάφερε τελικά να το πάρει αν και δεν είχε αξιόλογες φάσεις, με ένα γκολ στο 74΄για το οποίο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες για οφ σάιντ
Πολύ καλή η σημερινή παρουσία του Τόουρφρε που στάθηκε πολύ καλά δίπλα στον Βεζυρτζόγλου, ενώ σημαντική είναι η απώλεια του Βασίλη Ανέστη που λόγω τραυματισμού βγήκε απο το παιχνίδι στο 32'.
Οι πρωταθλητές Εύβοιας έπαιξαν απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, διαβασμένο καλά και που πήρε τον αγώνα περισσότερο στις λεπτομέρειες.
Πάντως η Ιστιαία ακόμα βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στην Γ΄ Εθνική και μιας και ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι αγώνες, προσδοκά  να πάρει τον επόμενο αγώνα μιας και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Αίολο Καρπενησίου που δεν  έχει βαθμούς και έτσι να αναπτερώσει  το κουράγιο της και να προχωρήσει και να τερματίσει στα μπαράζ,  έτσι όπως τα ξεκίνησε.
Σημαντική και σήμερα η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα του γηπέδου!

Φάσεις του αγώνα

04'   Κεφαλιά Χρήστος Ανέστη μπλόκαρε σχετικά εύκολα  ο γκολκίπερ της Θήβας Μακρής
12'   Βεβιασμένο σουτ του Γκαράνη για την Θήβα, βγαίνει άουτ
14'   Κεφαλιά του Ευσταθίου προσπαθεί να βρει τον  Βεζυρτζόγλου σε κενή εστία, που δεν καταφέρνει να   ακουμπήσει την μπάλα.
17'   Σώζει  ο Μπιμπάί το επικίνδυνο σουτ  του Τσομπάνη.
34'   Ο Ηλίας Στεργίου ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Τσομπάνη και την εσχάτη των ποινών  εκτελεί πετυχημένα  ο Βεζυρτζόγλου, δίνοντας προβάδισμα στην Θήβα, 0-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
51'    Ο Βασιλέιου με σκαφτή μπαλιά βρίσκει στο πρώτο δοκάρι τον Χρήστο Ανέστη που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
67'     Ξαφνική επίθεση της Ιστιαίας με τον Χρήστο Ανέστη να δίνει στον Μιχαήλ που από πολύ κοντά με δυνατό παλσέ βρίσκει τα δίχτυα του Μακρή, φέρονοντας το παιχνίδι στα ίσια (1 - 1) και ξεσηκόνοντας την πολυπληθή κερκίδα σε έξαλους πανηγυρισμούς.
74'    Ο Τσουπέης με κεφαλιά δίνει  την μπάλα στον Βεζυρτζόγλου που  με προβολή κάνει το 1 – 2, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από παίκτες και κερκίδα για οφσάιτ θέση του Τσουπέη.
78'    Ευκαιρία για την Ιστιαία με τον Πανάκη από το πρώτο δοκάρι να ψά
χνει τα δίχτυα προς το δεύτερο δοκάρι, η μπάλα βγήκε ελάχιστα άουτ, με τον Αργύρη Στεργίου με την προβολή που επιχείρησε να μη καταφέρνει να την βρεί και να την τερματίσει στον στόχο.
92'     Τελευταία ευκαιριά για την Ιστιαία  με το γυριστό   σουτ του Χρήστου  Ανέστη να τερματίζει  ελάχιστα άουτ.


ΑΕ Ιστιαίας (Θ. Γουρνάς)
Μπιμπάι, Καλλίτσης, Βασιλείου (77΄ Μακρής), Τόουρφρε, Πανάκης, Στεργίου Η, Στεργίου Α, Ηλιόπουλος, Ανέστης Β (32΄ Γοργομάτης Ν), Ανέστης Χ, Καρκασίνας (59΄ Μιχαήλ)



ΑΟ Θήβας (Γ. Λαμπρου )
Μακρής, Κοτωρός (41΄ Ελέζι), Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Πανούλης, Γκαράνης, Τσομπάνης (81΄  Δούλος), Βεζυρτζόγλου, Τσουπέης (85΄ Βρεττός)



Διαιτητής: Μιχελής (Συνδέσμου Πειραιά)
Βοηθοί: Κοντιζάς – Χαλβατζάκος (Συνδέσμου Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: