Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

GokhanGokgozistryingtobeatPuertoRicosblockfromAngelPerez6andStevenMorales8 (1)

Έρχεται στη Χαλκίδα ο Steven Crespo Morales
Μεταγραφές στο Βόλεϊ δεν κάνουν μόνο ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ και ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός, αλλά και ο Ηρακλής Χαλκίδας, που φέτος προβιβάστηκε στην Α1 και σε λίγους μήνες θα κοντραριστεί με τα μεγαθήρια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Ηρακλής Χαλκίδας έκλεισε τον 24χρονο διαγώνιο Steven Crespo Morales (δεξιά στη φωτό) από το Πουέρτο Ρίκοδιεθνή με την εθνική ομάδα της χώρας του (έχει ύψος 2 μέτρα)!


Μάλιστα, τον Morales, θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε στα προκριματικά του World League που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Κοζάνη από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου και η Θεσσαλονίκη από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου (με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας που θα κοντραριστεί με το Πουέρτο Ρίκο του Morales).
Να σημειωθεί ότι πέραν της μεγάλης μεταγραφής του Πορτορικανού άσου, ήδησυστάθηκε και το επαγγελματικό τμήμα του συλλόγου και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με την ΕΣΑΠ, την ΕΟΠΕ και τη Γ.Γ.Α.
Όπως ήταν φυσικό στο τιμόνι του Ηρακλή Χαλκίδας θα παραμείνει ο κόουτς της ανόδου Σπύρος Γκολίτσης, ο οποίος εκτός από προπονητής της ανδρικής ομάδας στη Volley League θα είναι και υπεύθυνος λειτουργίας και ανάπτυξης των ακαδημιών του συλλόγου, ενώ εξ’ ολοκλήρου χρέη γενικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Γιάννης Καρκαλής.
Οι διεργασίες στο στρατόπεδο του χαλκιδέικου συλλόγου είναι πυρετώδεις, προκειμένου ο Ηρακλής να εμφανιστεί πάνοπλος στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.
maxresdefault

Δεν υπάρχουν σχόλια: