Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο Βασίλης Ανέστης θα ηγηθεί της Ιστιαίας στη Λαμία;



Είναι γεγονός ότι ο αρχηγός της ΑΕ Ιστιαίας Βασίλης  Ανέστης, ο γνωστός σε όλους τους Ευβοιώτες σαν Kill Bill, στο προχτεσινό παιχνίδι με τον Αίολο Καρπενησίου δεν συμμετείχε  στην 18άδα. Και αυτό γιατί  στο παιχνίδι με τον ΑΟ Θήβας τραυματίστηκε  και αντικαταστάθηκε στο πρώτο μισάωρο, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας πατήθηκε το πόδι του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αιμάτωμα στο «κουτουπιέ»
Σήμερα,  περνώντας από το γήπεδο της Ιστιαίας, είδαμε τον Βασίλη μαζί με συμπαίκτες του να αποχωρεί από την προπόνηση της ομάδας έχοντας και τον σάκο με τα πράγματά του, πράγμα που πιστεύουμε μαρτυρά ότι συμμετείχε στην προπόνηση και πως πιθανά θα είναι στην αποστολή και στην 18άδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λαμίας.




Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε ποια ακριβώς κατάσταση είναι το τραύμα του αρχηγού της ΑΕ Ιστιαίας, αλλά σίγουρα μας γέμισε ελπίδες αυτό που είδαμε και το ότι πιθανά θα είναι μέλος της μεθαυριανής αποστολής.
Και το λέμε αυτό μιας και ο Βασίλης έχει αποδειχτεί πως είναι από τους πολύτιμους παίκτες της ομάδας της Ιστιαίας.
Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα για την υγεία του Kill Bill και βέβαια ευχόμαστε τα καλύτερα στην πρωταθλήτρια της Εύβοιας, που με ένα βαθμό μόνο πατάει καλά πια στην Γ΄ Εθνική.
Βέβαια εμείς έχουμε ξαναπεί και μας επιβεβαιώνει η προχτεσινή δήλωση του Θανάση Γουρνά «δεν πάμε για ένα βαθμό αλλά για δύο νίκες»,  ότι η ομάδα της Ιστιαίας έχει την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της σειράς των αγώνων ανόδου, έστω και αν ανεβαίνει και με τη δεύτερη θέση!


Χρηστος Μπεκιαρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: