Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΝΟΧ-Απόλλων Σμύρνης 8-8 : Πάλεψε σαν θηρίο


O NOX δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με τη διαφορά των τεσσάρων γκολ που χρειαζόταν προκειμένου συμμετάσχει απευθείας στα πλέι όφ ανόδου για την Α1. Παρόλα αυτά η ομάδα της Χαλκίδας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια από τις δυο θέσεις που θα προκύψουν μετά από αγώνα μπαράζ τριών ομάδων.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΝΟΧ δεν ξεκίνησε καλά στις δυο πρώτες περιόδους καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4 και 2-5. Στην 3η περίοδο οι Ευβοιώτες ξύπνησαν και με την ώθηση των 300 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο μείωσαν σε 6-5 εξαπολύωντας την αντεπίθεση τους στο τελευταίο μέρος, όπου κατάφεραν όχι απλώς να ισοφαρίσουν, αλλά και να περάσουν μπροστά με 8-7 περίπου 2 λεπτά πριν τη λήξη.






Το τελικό 8-8 από τους φιλοξενούμενους δεν άλαξε τίποτα ουσιαστικό εκτός από το τελικό σκορ. Όπως προαναφέρθηκε ο ΝΟΧ θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου αν κατακτήσει μια από τις δυο θέσεις σε αγώνες κατάταξης που θα δώσουν τρεις ομάδες. Τους αντιπάλους και τον τόπο διεξαγωγής των μπαράζ θα τους πληροφορηθούμε τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: