Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Τώρα τελευταία  υπαρχουν πολλοί  που ( καίγονται ) για την ομάδα .  Το ποιοι θα φύγουν το ποιοι θα μείνουν , αν έπαιξαν καλά η όχι την  προηγούμενη χρονιά και διάφορα άλλα χωρίς ουσία και με μεγάλη φαντασία. Αφήστε την ομάδα στην ησυχία της , δόξα τον θεό η ΑΕΚ Χαλκίδας έχει μια δυνατή διοικηση και με τον πρόεδρο κύριο Ελευθεριάδη να  ξέρει τι πρέπει να κάνει. 


Την περασμένη χρονιά έγιναν μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε η ομάδα να καθιερωθεί στις μεγάλες ομάδες της Εύβοιας και αυτό έγινε. Μην ξεχνάμε που βρισκόταν και που έπαιζε πριν τρία χρόνια η ομάδα , τότε βέβαια δεν έγραφε και δεν έλεγε κανένας για κανέναν. Στην ομάδα ήρθαν σαν μεταγραφές σπουδαίοι ποδοσφαιριστες (  Πατσα - Παλαιολογος - Μονος - Παπαδεδες - Μπισμπικοπουλος - Μεταξας - Γιγας - Παριανος - Τσιβικας και αλλοι ).  Όλοι αυτοί έπαιξαν με την φανελα της ΑΕΚ και πρόσφεραν πολλά , όμως το ποδόσφαιρο είναι και περίεργο και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος  η ομάδα μετά και από λάθη που έγιναν δεν έφτασε στον στόχο που είχε μπροστά της .Πλέον όλοι έμαθαν από αυτά τα λάθη και το μέλλον θα είναι διαφορετικό σίγουρα , νέο πρωτάθλημα νέοι στόχοι νέα όνειρα .
Η ΑΕΚ Χαλκίδας είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται  κανέναν κριτή και κάποιον που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, αλλά δεν ξέρει πραγματικά που πάνε τα τέσσερα και το μόνο που θέλει είναι το κακό της ΑΕΚ  .  

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ 

Αποστολος Αβερκιαδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: