Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 2 - 0



Το δυο στα δυο πέτυχε η ομάδα της Αρτάκης σήμερα στο Νίκος Κίλιμπας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΚΟ Δροσιάς με σκορ 2-0
Καλύτερη σε ολη την διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι επικράτησαν δίκαια παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Από την άλλη η φιλοξενούμενοι είχαν μια μέτρια εμφάνιση απειλώντας ουσιαστικά μόνο μια φορά την εστία του Τσάμαρη.
Στο 11΄ο Μαντάς με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους υστέρα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπαλαμπάνης 1-0.



Στο 31΄ο Τσομάτσκα έχασε μοναδική ευκαιρία για την Δροσιά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ  πλάσαρε άουτ.
Οκτώ λεπτά αραιότερα και στο 39’ο Μαντάς πάλι με κεφαλιά χτύπησε δεύτερη φορά υστέρα από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Μαστροκώστα κάνοντας το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Παναγιώτη Τοκπασίδη είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο 
Στο 60 λεπτό  ο Τσομάτσκα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνη προβολή στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αφήνοντας την ομάδα του για 30΄ με αριθμητικό μειονέκτημα.
Τα τελευταία λεπτά την παράσταση στο γήπεδο έκλεψε ο μικρός Γκέκας, που μπήκε αλλαγή και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους για τις ωραίες ενέργειες του, πρόκειται για ένα ταλαντούχου παιδί που αν προσέξει θα ανέβει ψηλά.


ΑΟΝ.Αρτάκης:(Παναγιώτης Τοκπασίδης)
Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Ταψής, Πουρνής, Σεχαϊ, Μπασούκος,(75΄Γκέκας), Κονόμι, Μαντάς,(83΄Κηρίκος), Αποστόλου,(57΄Μιχαλάς), Κολιόπουλος.
ΑΠΚΟ Δροσίας:(Σταμάτης Μπαλάνος)
Κατσιμήτρος, Τσούτσης, Μπούρικας, Δημητρίου, Φρυγανάς, Σίμος, Φτούλης, Πολυχρόνης, Ζαούρης,(79΄Σουλιωτάκης),  Τσομάτσκα, Λάμπρου,(56Αντωνιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: