Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3 - 1




Το χρώμα της νίκης έδειξαν οι παίκτες της Αυλίδας στους οπαδούς τους στο ΄'Γ.ΣΟΦΟΣ''μετά από μια πειστική και ουσιώδη εμφάνιση απέναντι στην λίγη όπως αποδείχθηκε Καστέλα.
Το σκορ άνοιξαν με το καλημέρα οι γηπεδούχοι μόλις στο 5' όταν ο Ελευθερίου έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα τον Κηρόπουλο 1-0
.Στο 16΄ έγινε το 2-0 όταν ο Βαρσαμάς ξεχύθηκε μπροστά σούταρε αρχικά με τον Κηρόπουλο να αποκρούει όμως με δεύτερη προσπάθεια  ο ίδιος παίκτης έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.
Και ενώ όλα έδειχναν οτί θα πηγαίναμε στην ανάπαυλα με καθαρό προβάδισμα για την Αυλίδα ήρθε στο 42΄ ο Μήτρου με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ να ξαναβάλει τους παίκτες του κ. Κιαπέκου στο ματς μειώνοντας 2-1.





Τ ο δεύτερο ημίχρονο όμως ήρθε να παγιώσει ακόμη περισσότερο την ανωτερότητα των γηπεδούχων,και μάλιστα γρήγορα-γρήγορα στο 54' ο Βαρσαμάς έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κουτσαυλή έκλεισε νωρίς τα κιτάπια του αγώνα 3-1.
Δίκαιη το δίχως άλλο η νίκη των παικτών του Τ.Ταυταρίδη, ενώ η διαιτησία των Παπαποστόλου -Βλάχου -Λαμπρόπουλου με λαθάκια τα οποία όμως δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Αυλίδα
Βασιλείου,Τζαφέρος,Βισβίνης,Δουρδουβέλας,Καρλατήρας,Κάκιος,Στέργκου[71'Χιόυσκα],Καλοχωρίδης[84'Μπαιμπάκης]
Κουτσαυλής Π,Βαρσαμάς[92'Λεοντάρης],Ελευθερίου.
Καστέλα
Κηρόπουλος,Βότσης,Καρβελάς[58'Κεχαγιάς]Κουτσαυλής Χρ,Νταλιάνης,Μπασινάς,Γκίκας[83'Μπασκάκης],Κιούσης,Περσίρας,Τσαμίχας[78'Ζήσης],Μήτρου


                                                                              ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: