Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ


 Όταν το έφτιαχναν είπαμε ότι επιτελούς και ένα γήπεδο για να μπορέσουν οι ομάδες της περιοχής να έχουν την έδρα τους.
Μιλάμε για το Πάρκο Του Λαού το οποίο πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό δεν θα είναι γήπεδο αλλά οικόπεδο. Τι έχουμε διαπιστώσει όλο αυτό τον καιρό, ασυδοσία, παντελείς έλλειψη φύλαξης του χώρου και εγκατάλειψη.
Να ξεκινήσουμε από το πόσες ομάδες χρησιμοποιουν αυτή την στιγμή το γήπεδο σε καθημερινή βάση, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.  ΑΕΚ Χαλκίδας - Ολυμπιακός Χαλκίδας - Κεραυνός - Αθλοπολις - Προποντίδα - Αβαντιδες - Εύριπος . Αυτές οι ομάδες με συχνές προπονήσεις αν βάλουμε και τις ακαδημίες που χρησιμοποιουν το γήπεδο και τα σχολειά που πάνε το πρωί μαζί με τον κόσμο που μπαίνει καθημερινά μέσα χωρίς να υπάρχει ένας έλεγχος, τότε καταλαβαινουμε το πόσο επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος και γενικά το γήπεδο.




Σε επίσκεψη μας πρωινές ώρες στο Πάρκο Του Λαού έχουμε δει μέχρι και ιδιοκτήτες σκύλων να έχουν τους τετράποδους φίλους μέσα στο γήπεδο και να κάνουν βόλτες η να τους εκπαιδεύουν.
Θα πρέπει οι αρμόδιοι του ΔΟΑΠΠΕΧ να δουν την περίπτωση του γηπέδου με διαφορετικό μάτι. Να βάλουν υπηρεσία φύλαξης σε 24 βάση για την ασφάλεια του χώρου και των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί. Τα χρήματα που έχουν δώσει για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν γίνει στις εγκαταστασεις και στα καλώδια των προβολέων που έχουν κλαπεί, θα είχαν πληρώσει δυο ανθρώπους να φυλάνε τον χώρο. 
 Τα λέμε τα ξαναλέμε άλλα όπως λέει και ο λαός ......Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα .........Και επιτελούς φτιάξτε τον περιβάλλοντα χώρο που είναι όλο μπάζα και πέτρες ,τι περιμένετε να γίνει κανένα ατύχημα για να το καταλάβετε ?  Θα είναι αργά !!!  Φτιάξτε και τελειώστε τα αποδυτήρια που τα έχετε αφήσει μισά , τόσες ομάδες εκεί κάτω ( Εσείς έχετε δώσει το πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων ) . Είναι δυνατόν να υπαρχουν τόσες ομάδες και να περιμένουν να τελειώσει η μια ομάδα και να μπουν να αλλάξουν οι επόμενοι . 
Περιμένουμε να δούμε έργα και όχι λόγια και πάλι !!!!


Αποστολος Αβερκιαδης 
.



Δεν υπάρχουν σχόλια: