Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0 - 1 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ωραίο ποδοσφαιρικό ρυθμό η ΑΕΚ Χαλκίδας κατάφερε και πέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή Ψαχνών με σκορ 0-1 και σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Βεζιρτζόγλου στο 85ολεπτό.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με του καλύτερους οιωνούς αφού είχε από την αρχή ένα γρήγορο ρυθμό με την ΑΕΚ Χαλκίδας να έχει την  πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια η πρώτη φάση ήρθε από τον Ηρακλή Ψαχνών  στο 17ο λεπτό όταν σε σέντρα του Ντουμά ο Χασαπίδης έβαλε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα ώστε να ανοίξει το σκορ.



 Η ΑΕΚ Χαλκίδας βέβαια συνέχισε να είναι κυρίαρχη αλλά και ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καλά οργανωμένος αμυντικά αλλά χάρη στην πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας η ποδοσφαιριστές του Αντώνη Αυλωνίτη κατάφεραν στο 21ο και 31ολεπτό να απειλήσουν με τον Ανέστη με 2 κεφαλιές οι οποίες η μια πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι  ενώ η δεύτερη κεφαλιά κατέληξε στα δίχτυα όπου το γκολ ακυρώθηκε για οφ-σάιντ.
Ο ρυθμός συνέχισε να είναι γρήγορος με την μπάλα πάνω κάτω και στο 33ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου χάνει την πρώτη κλασσική ευκαιρία του αγώνα όταν από πλάγια δεξιά θέση το πλασέ του κατέληξε λίγο άουτ του ανήμπορου να αντιδράσει Ανδρούτσου.
Το ημίχρονο έκλεισε με 0-0 με αρκετά καλό ποδόσφαιρο που σίγουρα άφησε ευχαριστημένους τους φιλάθλους στην κερκίδα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό και η ΑΕΚ Χαλκίδας μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι όταν στο 50ο και 52ο λεπτό απείλησε την εστία του Ανδρούτσου χάνοντας ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ ο Ταυταρίδης  του οποίου το πολύ ωραίο πλασέ από το  ύψος του πέναλτι πέρασε έξω ξύνοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι ενώ το πολύ δυνατό σουτ του Μπακομήτρου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕΚ Χαλκίδας προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών με όπλο της την καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 63ο λεπτό με πολύ ωραία ανάπτυξη που ξεκίνησε από δεξιά Θωμάς, Βρέττος και Λούκας συνεργάστηκαν άψογα αλλά η πολύ ωραία κεφαλιά του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ από την πάρα πολύ καλή σέντρα του Βρέττου. Ο χρόνος περνούσε και οι παίχτες του Αντώνη Αυλωνίτη έψαχναν το γκολ και πίεζαν τους γηπεδούχους. Στο 76ο λεπτό ο Ηρακλής απείλησε με παρά πολύ ωραία σέντρα του Γκάβαλη έφτασε η μπάλα  στον Ντουμά αλλά το δυνατό μονοκόματο σουτ δεν ανησύχησε τον Μητακίδη.
Από εκει περα ισως οι παιχτες του Ηρακλη ήθελαν να διαφυλάξουν το 0-0 και έδωσαν χώρο στην ΑΕΚ Χαλκίδας η οποία το εκμεταλλεύτηκε και στο τελευταίο 10λεπτο πίεσε περισσότερο η οποία πίεση έφερε καρπούς όταν στο 81ο λεπτό ο Ταυταρίδης εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ ψηλοκρεμαστά και έδιωξε με υπερένταση ο Ανδρούτσος αλλά στο 85ο λεπτό Βεζιρτζόγλου δεν χαρίστηκε στον Ανδρούτσο κάνοντας το 0-1 με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας μπορεί να μην έπιασε υψηλή απόδοση αλλά είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να φύγει με 3 βαθμούς της νίκης ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών στάθηκε παρά πολύ καλά στο γήπεδο και οι δύο ομάδες πρόσφεραν πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα στους τετρακόσιους και πλέον φιλάθλους που ήρθαν το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Ψαχνών.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ανδρούτσος, Σκριβάνος Π, Δούλος, Μπουρνάζος (94ο Rapaj), Τουρκοχωρίτης, Μαρίνος (89ο Μουτουσίδης), Σκριβάνος Π, Παπαδόπουλος, Μαναρίτσας, Ντουμάς, Χασαπίδης (63οΓκάβαλης). Προπονητής: Σπυρόπουλος Ανέστης.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μητακίδης, Κοκκάλας, Μπισμπικόπουλος, Μπακομήτρος, Θώμας, Τσούτης, Λούκας, Ταυταρίδης (92ο Τζάβρας), Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Βρέττος (83ο Seidaras). Προπονητής: Αυλωνίτης Αντώνης.       





























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: