Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0 - 2 ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ




Μπορεί η ΑΕΚ Χαλκίδας να βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά τις αποχωρήσεις έξι βασικών παικτών της με προορισμό τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον ΑΟ Χαλκίς, αλλά ο Δικέφαλος έδειξε ότι είναι εδώ κι ότι έχει βάθος στο ρόστερ του, περνώντας νικηφόρα με 0 - 2  από τη δύσκολη έδρα της Ερέτριας.
Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε -ειδικότερα- στο β' ημίχρονο και ...ξανανίκησε την Ερέτρια μέσα στο σπίτι της, κάτι που είχε κάνει και πριν 20 μέρες περίπου, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ευβοίας σε νοκ άουτ ματς.



Το σκορ (0-1) για την ΑΕΚ Χαλκίδας άνοιξε στο 25' ο Σμυρναίος από πάσα του Ταυταρίδη.
Το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει ανταγωνιστική στην Α' ΕΠΣΕ. Τουλάχιστον αυτό (απ)έδειξε σήμερα στο γήπεδο της Ερέτριας όπου έκανε νικηφόρο ντεμπούτο ο νέος της προπονητής Γιώργος Δάβρης.
Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ Χαλκίδας είχε τον έλεγχο του ματς και έχασε ευκαιρίες -για να "καθαρίσει" νωρίτερα το ματς- με τους Σμυρναίο, Σεϊνταράσι και Μπισμπικόπουλο που σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Η Ερέτρια έμεινε με δέκα παίκτες στο 72' λόγω αποβολής του Μεγκανάι, αλλά παρόλα αυτά στο 80' έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Γιάννη Μώρου.
Τελικά η ΑΕΚ Χαλκίδας που έδειξε τα δόντια της στο 93' σφράγισε το διπλό.
Ο Παπαδακης  σούταρε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Τόρα απέκρουσε σουτ του Σμυρναιου  και με την τρίτη ο Βρέττος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το τελικό 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  Παπαδοπουλος  (  κατάχρηση κίτρινης κάρτας ) -  Αντωνιου - Παππας 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ  Τορα - Μεγκαναι - Φουρμουζης - Βελαετης - Μπαλοζι - Ντουλαβερης -  Ρουσσος ( 78 Σπιλιρης ) - Φραγκακης ( 70 Ξυλας ) - Αγραφιωτης - Τορα - Μωρος

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ   Αγριοδημος - Τζαβρας - Μπισμπικοπουλος - Αγγελατος Δ. - Κοκαλας - Τσουτης - Βρεττος - Σεινταρασι ( 90 Κουρτιδης ) - Σμυρναιος - Ταυταριδης - Μετοχιατης ( 55 Παπαδακης )

Δεν υπάρχουν σχόλια: