Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ATHLETICO TUCUMAN - BOCA JUNIORS 2 - 2 ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ



Σε ένα γεμάτο γήπεδο που δεν έπεφτε καρφίτσα καθώς τα εισιτήρια είχαν πουληθεί εδώ και  πολλές μέρες πριν , η Αθλετικο Τουκουμαν και η Μποκα παρουσίασαν φοβερό θέαμα με γκολ και με το αποτέλεσμα να μένει στο 2  - 2 .
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον τρόπο που ονειρεύτηκε η Μπόκα. Μια υπέροχη πάσα  στα πόδια του Pavón που μόνος  στην κενή εστια  σούταρε για να ανοίξει το σκορ στο José Fierro ( 0 - 1 ) . Ωστόσο, η γηπεδούχος  έφτασε στην ισοπαλία με  τον Zampedri ( 1 - 1) , σε ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες που ήθελαν την νίκη. Έτσι με το  1-1 πήγαν στα αποδυτήρια.


Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, η Μπόκα χτύπησε  με  την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον  Pavon,( 1  - 2 )  σε αυτή την περίπτωση μετά από ένα χτύπημα φάουλ.  Και όπως συνέβη κατά το πρώτο ημίχρονο  η Μποκα   δεν μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα και δέχτηκε την ισοφάριση   χάρη σε μια κεφαλιά του Menendez. ( 2 - 2 ) Τα τελευταία λεπτά του ματς  ήταν σε  ηλεκτρισμένη η ατμοσφαίρα, αλλά καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη έτσι έμεινε το  2-2 σε ένα μεγάλο αγώνα.  

TUCUMAN Λουσέτι – Ντι Πλασίδο, Μπιανκί, Κανούτο, Κάσερες – Λέγες, Ακόστα, Γκονζάλεζ, Αλιέντρο – Μενέντεζ, Ροντρίγκεζ

 BOCA Σάρα – Περούτσι, Βερτζίνι, Τόμπιο, Σίλβα – Μπεντακούρ, Π. Πέρες , Σ. Πέρες - Παβόν, Τέβες, Σεντούριον






ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 


Δεν υπάρχουν σχόλια: