Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΒΡΗΚΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.


Η νεα διοικηση του ΑΟ Χαλκίς με τον πρόεδρο Κύριο Ελευθεριαδη καθώς και το νέο τεχνικό τιμ με τους Αυλωνιτη - Γατοπουλο - Κοντογιαννη, βρέθηκαν στα αποδυτήρια του Σταδίου για να γνωριστούν με τους παίκτες και να ακολουθήσει προπόνηση στο γήπεδο Αλεξάνδρου.Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει, οι παίκτες δήλωσαν στην νέα διοικηση ότι είχαν πάρει την υπόσχεση ότι σήμερα θα υπήρχαν πληρωμές και δεν κάνουν προπόνηση χωρίς να πληρωθούν.



Να πούμε ότι κανένας από την προηγουμενη διοικηση δεν βρέθηκε στα αποδυτήρια να πει ένα ευχαριστώ στους παίκτες και ένα αντίο. Οι ποδοσφαιριστες αναμένεται να βγάλουν και ανακοίνωση για ότι αφορά την συνεργασία τους με την προηγούμενη διοικηση.
Τελικά μετά από συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας , πάρθηκε η απόφαση να αρχίσουν συζητήσεις ανάμεσα στην νέα διοικηση και στους ποδοσφαιριστες και αυτό ξεκίνησε ήδη από το απόγευμα και θα συνεχισθούν και αύριο.
Θα πρέπει όλα να έχουν τελειώσει μέχρι αύριο γιατί την Κυριακή έχει αγώνα.
Αναμένονται εξελίξεις και βέβαια ο δρόμος στην ομάδα του ΑΟ Χαλκίς δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Τα προβλήματα δεν είναι μόνο αγωνιστικά αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι η ομάδα ήταν στον αυτόματο πιλότο. Τις επόμενες μέρες θα γράψουμε πολλά.

Υ.Γ. Στα αποδυτήρια βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστες που ήρθαν από την ΑΕΚ Χαλκίδας , Μπακομητρος -  Βεζιρτζογλου - Ανεστης - Λουκας - Θωμας. 

Αποστολος Αβερκιαδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: