Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΔΟ





Την αισιοδοξία του για τη συνέχεια μοιράστηκε ο έμπειρος τεχνικός του ΑΟ Χαλκίδας.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει τις τελευταίες εβδομάδες ο ΑΟ Χαλκίδας, γεγονός που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου.

 Η επαναφορά της ηρεμίας στα αποδυτήρια, με την αλλαγή στο διοικητικό μέτωπο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντώνη Αυλωνίτη, όπως και η ενίσχυση με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που ήδη προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό, έχουν βοηθήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη των «νερατζούρι», που πλέον έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το πρόβλημα με τη δυστοκία και, κατ' επέκταση, με τη «φτωχή» συγκομιδή που αντιμετώπιζαν στις αρχές της σεζόν.



Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» για τη θετική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, εκφράζοντας την πίστη του πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

«Είμαστε σε μία διαρκή άνοδο και θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Πάμε στο Ζευγολατιό με στόχο να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι αρκετά καλή για εμάς. Έχουμε αρχίσει και πατάμε καλά» υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος τοποθετήθηκε και για την επικράτηση της ομάδας του επί της Αχαϊκής την Κυριακή: «Είχαμε να διαχειριστούμε τέσσερα πράγματα: πρώτον, τις τέσσερις απουσίες που είχαμε (Μπαλού, Ανέστης, Ντουμάνης, Λούκας), δεύτερον την κούραση γιατί είχαμε τρία 90λεπτα σε επτά μέρες (σ.σ. με Αχαρναϊκό, με Αιολικό σε ματς αυθημερόν και με Αχαϊκή), τρίτον τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και τέταρτον την πολύ καλά διαβασμένη Αχαϊκή, η οποία έπαιξε μαζική άμυνα και έκλεισε όλους τους διαδρόμους. Βρήκαμε τον τρόπο να προηγηθούμε, μας ισοφάρισαν με ένα στημένο και από εκεί και πέρα μπορέσαμε στον μονόλογο που είχαμε, να πετύχουμε το γκολ της νίκης, έστω και στο τελευταίο λεπτό».
Ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στη Χαλκίδα είναι αφενός η ενέργεια της διοίκησης να παραθέσει γεύμα στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το απόγευμα της Τρίτης, αφετέρου η αυξημένη ζήτηση στις τάξεις των φιλάθλων για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Ζευγολατιού. Χαρακτηριστικό είναι πως ήδη συμπληρώνονται οι θέσεις για το δεύτερο πούλμαν που θα μεταφέρει τους φιλάθλους στο χωριό του νομού Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: