Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Γ . Σ ΚΥΜΗΣ - ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟΚ



Nικη  με ΠΑΟΚ.. αυτό επιβεβαίωσε ο κόουτς του Γ.Σ Κύμης, ο οποίος ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων για να κατακτηθεί αυτός ο σημαντικός στόχος.

«Αύριο έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, η οποία φέτος είναι πολύ δυνατή. Ξέρουμε ότι φαβορί για την νίκη είναι σίγουρα ο ΠΑΟΚ. Εμείς όμως με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε την νίκη. Αυτό θα κάνουμε και τώρα! Άλλωστε θα έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε εντός έδρας και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο. Έχουμε ανάγκη τον «6ο παίκτη» μας σε κάθε ματς, αφού μας δίνει πάντοτε ώθηση για να φτάσουμε στην επικράτηση.







Εμείς θέλουμε να αποζημιώσουμε και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, παίζοντας καλό μπάσκετ και βγάζοντας πάθος μέσα στο παρκέ. Οφείλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η ήττα την περασμένη εβδομάδα στην Ρόδο μας γέμισε μεν απογοήτευση, αλλά μας πείσμωσε και ενόψει της συνέχειας. Τώρα βλέπουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ ως μια ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους τις πραγματικές μας δυνατότητες, αλλά και για να δείξουμε πάνω από όλα στον εαυτό μας ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και θα πετύχουμε τους στόχους μας.»

















Δεν υπάρχουν σχόλια: