Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ


Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς επικράτησε της Πύδνας Κίτρους με 1-0.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου η Α.Ε. Ιστιαίας. Στο ματς της Κυριακής (22/1) για τη 14η αγωνιστική επικράτησε της Πύδνα Κίτρους με 1-0.
Αν και το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό σε γενικές γραμμές σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και δεν είχε πολλές φάσεις, η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς κατάφερε να πάρει «ανάσα» με τη νίκη της, χάρις στο γκολ του Αρτάν Θόρια. Ο επιθετικός της Ιστιαίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 29' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντέξουν στις πιέσεις της Πύδνας Κίτρους και κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας την επικράτηση.
Α.Ε. Ιστιαία (Τσίρκοβιτς): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος(85΄ Ανέστης Β.), Στεργίου Α.(90΄ Βασιλείου), Ίβιτς, Θόρια, Αλεξίου.
Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας): Παπατόλικας, Γούτσιος(16΄ Στούμπος), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Κυπαρίσσης Γ., Σαμουηλίδης (58΄ Πιαστόπουλος), Δήμας, Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης, Κόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: