Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΙΣΤΙΑΙΑ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ 0-2



Οι δυο καλές εμφανίσεις της Ιστιαίας στους ισάριθμους προηγούμενους αγώνες της εντός έδρας (1-0 την Πύδνα Κίτρους και 2-0 τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου) δεν είχαν συνέχεια και το ...καλό δεν τρίτωσε στον αγώνα της με το δυνατό Διαγόρα Σεβαστής.
Η ομάδα του νομού Κατερίνης έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια με 0-2 την ομάδα της Εύβοιας που είχε προβλήματα στη σύνθεσή της από τις σημαντικές απώλειες λόγω τιμωρίας τριών παικτών της (Πανάκης, Τσαούσης, Στασινόπουλος).




Στο πρώτο ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε νωρίς γκολ στο 8' με τον Γεωργίου, ενώ απείλησε κι άλλες δυο φορές την εστία του Μάλτζαρη στο πρώτο ημίωρο (σε σουτ του Δημητρίου στο 23' και σε κεφαλιά του Μπενίσκου τέσσερα λεπτά αργότερα). Στο 31' μάλιστα ο Διαγόρας είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Σκιοπλίδη.
Από την πλευρά της Ιστιαίας, ο Αργύρης Στεργίου ήταν αυτός που έγινε επικίνδυνος για την εστία των αντιπάλων, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός όσες φορές βρέθηκε σε θέση βολής με καλύτερη ευκαιρία στο 40' όταν στην κεφαλιά που επιχείρησε απέκρουσε ο γκολκίπερ.
Στην επανάληψη πάλι μπήκε πιο επικίνδυνα η Κατερινιώτικη ομάδα και στο δεύτερο λεπτό έχασε ευκαιρία να κάνει το 0-2 με τον Σαμανίδη να πιάνει το σουτ και ν' αποκρούει ο Μάλτζαρης.
Ομως, στο 70' ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ο Γεωργίου, δεν αστόχησε και με ωραία προσπάθεια αποφεύγοντας δυο αμυντικούς της Ιστιαίας, διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και της ομάδας του γράφοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ενωση Ιστιαίας (Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Φυσαράκης, Γεωργιάδης (81΄ Χαραλαμπίδης), Στεργίου Α. (81΄ Μπιμπάι), Αλεξίου, Ίβιτς, Νικολέτος, Ηλιόπουλος (67΄ Θόρια)

http://www.egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: