Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ 4 - 2 ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Στο 16 λεπτό ο Σμυρναιος μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έβγαλε πάσα στο Βρεττο οποίος μόνος απέναντι στον Τσαμαρη πλάσαρε εύστοχα και  ΑΕΚ Χαλκίδας  - ΑΟ Ν Αρτάκης  1  - 0. 




















Στο  26  λεπτό  η Αρτάκη κέρδισε πέναλτι  και  ο Μπαλαμπανης ευστοχεί από την άσπρη βούλα και  ΑΕΚ Χαλκίδας - ΑΟ Ν Αρτάκης  1  -   1. 



Στην φάση που η Αρτάκη κερδίζει το πέναλτι  έχουμε την άποψη ότι ο Μπασουκος πολύ έξυπνα κερδίζει το πέναλτι και  ο πολύ κάλος στα σφυρίγματα του διαιτητής  κύριος Βρακας σφυρίζει το πέναλτι.  Δείτε την φάση στις φώτο και θα καταλάβετε ότι ο Μπασουκος περισσότερο πέφτει μόνος του παρά τον ανατρέπει ο αμυντικός Αναστασιου . 

















Στο 44  λεπτό  ωραία συνεργασία Σμυρναιου - Βρεττου και  ασίστ  στον Μπασινα ο οποίος με ωραίο σουτ στέλνει στην μπάλα στα δίχτυα και  ΑΕΚ Χαλκίδας - ΑΟ Ν Αρτάκης  2  - 1 .
















Στο  47 λεπτό  μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χρήστος Ανεστης στο πρώτο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαλου . ΑΕΚ Χαλκίδας -  ΑΟ Ν Αρτάκης  2  - 2 .






Στο 60 λεπτό  ο  Βρεττος με ωραίο σουτ  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ΑΕΚ Χαλκίδας - ΑΟ Ν Αρτάκης  3  - 2.








Στο 89 λεπτό  ο Ταψης ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Σμυρναιο και ο ίδιος ο επιθετικός της ΑΕΚ  εκτελεί το πέναλτι κάνοντας το τελικό 4 - 2 για την ΑΕΚ Χαλκίδας που έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: