Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

AO ΑΥΛΙΔΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Το ΔΣ του ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ θέλει να εκφράσει  διαμαρτυρία για αυτά που διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καστελλας.
 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής ενημέρωσε
(διέταξε) τον Γενικό Αρχηγό μας ότι αν δεν εμφανίσει 2η εμφάνιση με άλλο χρώμα θα κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Γενικος Αρχ. στην αρχή αρνήθηκε ζητώντας να τον ενημερώσει βάση ποιου κανονισμού ήταν η οδηγία. 


 Μετά από έντονες πιέσεις των διαιτητών οι οποίοι επικαλέστηκαν τροποποίηση ,η οποία ανέφερε ότι ημασταν υπόχρεοι για 2 εμφανίσεις σαν ομάδα, ξεκίνησε μια κατάσταση εκνευρισμου σε όλα τα μέλη. Σε ερώτηση πόση ώρα μπορούμε να δώσουμε λύση, η απάντηση ήταν 3 ακριβως ή το τελειώνω. Ο Γενικός Αρχηγός βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του έτρεξε στο γήπεδο Βαθέος και επέστρεψε 3 και 20 με 2η εμφάνιση...δεχόμενος αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα για μη έναρξη του αγώνα....
  Ο αγώνας ξεκίνησε 22 λεπτά αργότερα με όλα τα μέλη της ομάδας μας εκτός εαυτού....
 Στο ημίχρονο σε ερώτηση από τον Γεν. Αρχ. προς τον διαιτητή ποιος κανονισμός ισχύει...η απάντηση ηταν ο Κανονισμός Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Έγινε επιτόπου ανάγνωση του άρθρου 14.3.β του ΚΑΠ από τον Γεν Αρχ. και η απάντηση ηταν ότι δεν ξερει που τα βρήκαμε αυτά...
 Σε ερώτηση δε προς τον παρατηρητή η απάντηση ηταν δεν ξέρω... Μάλλον έχει δίκιο ο διαιτητής....
Ευτυχώς στο τέλος του αγώνα, στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναγράφει την υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων για την καθυστέρηση του αγώνα....και ευτυχώς ο Γενικός Αρχηγός μας δεν έπαθε κάποιο ατύχημα..... Η αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής αγώνα έχει υπαίτιους!!!!
Το ΔΣ του ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: