Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ


Η κατάσταση στον ΑΟ Χαλκίς όσο αφορά τα διοικητικά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αν γράφαμε όλα όσα ακούγονται από όλες τις πλευρές θα είχαμε άλλες εξελίξεις. 
Όταν πριν μερικούς μήνες ο κύριος Ελευθεριαδης έπαιρνε την απόφαση να αναλάβει τις τύχες του  ΑΟ Χαλκίς , αφήνοντας την διοικηση της ΑΕΚ Χαλκίδας και τον προγραμματισμο που  είχε κάνει για αυτή την ομαδα, του είχαμε πει την γνώμη μας . 
Που πας πρόεδρε  σε ένα ( καράβι ) που δεν ξέρεις ? Πως αφήνεις μια ομαδα που λες ότι αγαπάς για να κάνεις καινούργια πράγματα σε μια ομαδα που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. 



Δεν μας άκουσε και μας εξήγησε τα όνειρα του . Ακολουθήσαμε την προσπάθεια του σαν μέσο ενημέρωσης αλλά και σαν άνθρωπος που έχει δουλέψει και έχει προσφέρει και στις δυο ομάδες. 
Και ερχόμαστε στο σήμερα μετά από συνεντεύξεις σε ξενοδοχεία για την παρουσίαση του ονείρου και την παρουσίαση των συνεργατών που ο ίδιος ο κύριος Ελευθεριαδης είχε επιλέξει. 
Τις τελευταίες μέρες όλα γύρισαν ανάποδα πλέον υπάρχει ρήξη μέσα στο Δ.Σ. της ομάδας με τα άτομα που ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του κυρίου Ελευθεριαδη να δέχονται  βέτο για αποχώρηση τους από την ομαδα. 
Ακούγονται πολλά , εμείς δεν είμαστε ούτε με την μια πλευρά ούτε με την άλλη και πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε από όσα ακούγονται. 
Θα πρέπει ο κύριος Ελυθεριαδης να βγει και να δώσει μια συνέντευξη να ειπωθούν  οι αλήθειες για όλη την υπόθεση η οποία έχει φέρει σε  αυτή την κατάσταση την ομαδα.

Υ.Γ.  Το Κοντά Στα Σπορ δεν ανήκει σε κανέναν παράγοντα και δεν έχει κανέναν από πίσω . Το να τα βάζετε με τους ανθρώπους της ενημέρωσης επειδή έγραψαν κάτι παραπάνω και την γνώμη τους είναι το λιγότερο απαράδεκτο. 
Εμείς εδώ στο Κοντά Στα Σπορ θα γράφουμε πάντα την αλήθεια με τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έχουμε. 

Απόστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: