Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ - ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕ ΣΑΜΠΑ



Μεγαλη  νίκη στο Ταύρο επί του Φωστήρα με 1-0 πέτυχε η Χαλκίδα. Οι "κυανόμαυροι" παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και έκαναν πράξη τα όσα είχε αναφέρει ο Αντώνης Αυλωνίτης μεσομβόμαδα ότι δηλαδή η ομάδα θα πάει για τη νίκη.  

Στο 19΄ ο Βεζιρτζόγλου πέτυχε τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ ΄με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του βοηθού. Στο 40΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με διπλή ευκαιρία από Κρολ και Σκάρο.



Στην επανάληψη οι "νερατζούρι' μπήκαν ακόμη πιο δυνατά και αφού έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες  για να προηγηθούν (με Βεζιρτζόγλου, Ανέστη και Βαλκάνο) κατάφεραν τελικά να μεταφράσουν την ανωτερότητα τους. Στο 61΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ανέστης έστρωσε τη μπάλα στον Καραμπά και ο αρχηγός με σουτ εκτέλεσε τον Κουρεπίνη χαρίζοντας στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο. 

Φωστήρας (Ν. Παντέλης): Κουρεπίνης, Κόπελας (58΄Ντάφλας), Μανδύλης, Μεντής, Ρόκας, Μίτκας, Καλημέρης (85΄Κοσμίδης), Κρόλ, Δωροβίνης, Σκάρος (55΄Χαρίτος), Παραράς

Χαλκίδα (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ντελέκος, Βαλκάνος, Βεζιρτζόγλου (90΄Hazi), Ανέστης (92΄Ζυγογιάννης), Μπαλού (88΄Σάμαρης).
     


Δεν υπάρχουν σχόλια: