Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ..............



Η ομάδα της Χαλκίδας ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και είδε τον Βερζυτζόγλου στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Μετά από ένα κερδισμένο φάουλ έξω από την περιοχή οι παίκτες της Χαλκίδας εκτέλεσαν μια έξυπνη κομπίνα με τον Βεζυρτζόγλου να είναι ο τελικός εκτελεστής και να στέλνει με συρτό σουτ την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καπετάνου.




ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 


Ο Παναρκαδικός θέλησε να ισοφαρίσει με τον Καναβέτα αλλά ο επιθετικός του τριφυλλιού είδε την μπάλα να σταματάει σχεδόν πάνω στην γραμμή από τους παίκτες της Χαλκίδας. Στο 42’ και λίγο πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο, ο Κολιόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά είδε τον τερματοφύλακα της Χαλκίδας να διώχνει την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναρκαδικού είχαν την κατοχή χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος έριξε στο παιχνίδι και τους Σωτήρη Μέλο, Π. Σαλαπάτα και Σταθουλόπουλο χωρίς όμως να αλλάζει κάτι για την ομάδα του.
Το τελικό 0-1 ήταν αναπόφευκτο και έτσι η ομάδα της Χαλκίδας έφυγε από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς της νίκης και τον Παναρκαδικό να συνεχίζει να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: