Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ




Καρέ της ...πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ΕΠΣ Ευβοίας, η οποία μέσα σε εννιά μέρες θα κόψει τέσσερις πίτες στα τέσσερα σημεία του ...ορίζοντα!
Αυτή τη φορά η κοπή της πίτας της ΕΠΣΕ δεν θα γίνει από κοινού με διαιτητές και προπονητές, όπως συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια.
Η Ένωση αποφάσισε να κόψει ξεχωριστές πίτες για τις ομάδες της Β. Εύβοιας, της Ν. Εύβοιας (από Αμάρυνθο-Γυμνό και ...κάτω), του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων και τoυ Δήμου Χαλκίδας (μαζί και οι ομάδες της Ερέτριας).




Την Τετάρτη 8/2 θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πίτας για τα σωματεία της Βόρειας Εύβοιας (από Προκόπι και ...πάνω), στην αίθουσα συσκέψεων «Μελάς» στο κτίριο Δημοτικής Ενότητας Λίμνης.
Τη Δευτέρα 13/2 θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πίτας για τις ομάδες της Νότιας Εύβοιας (από Αμάρυνθο και ...κάτω), στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου Δημοτικής ενότητας Δυστίων στα Κριεζά.
Την Τετάρτη 15/2 θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πίτας για τις ομάδες του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, στα Ψαχνά.  
Τέλος, την Παρασκευή 17/2 θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πίτας για τις ομάδες της Χαλκίδας και τις τρεις της Ερέτριας (Απόλλων, Ακαδημία, Απολλωνίδες), στην αίθουσα συσκέψεων του Ενωσιακού γηπέδου, στο Πέι Δοκού.
Ολες οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 7 το βράδυ.


http://www.egnomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: