Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΟΛΑ


Φίλε Ανδρέα μου εστειλες και δημοσίευσα μια ανακοίνωση σου για το όσα έγιναν στον αγώνα Κριεζα - Ανάποδος με την απερίγραπτη και εγκληματική ενεργεία ποδοσφαιριστη του Ανάποδου προς παίκτη των Κριεζων. 


Πρώτα καταδικαζουμε την όποια ενέργεια περιεχέι βια και με πρόθεση να γίνει κακό. Άλλα έχεις κάνει ένα λάθος πάντα κατά την γνώμη μας. Η ΕΠΣΕ διοργανώνει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα με τις περισσότερες ομάδες από κάθε άλλο Νομό. Οι διακρίσεις των ομάδων μας στις Μικτές και γενικά το ποδόσφαιρο μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.  Βέβαια μέσα στις τόσες ομάδες υπαρχουν και κάποιοι ( λίγοι ευτυχώς ) που δεν θα πρέπει να ασχολούνται με το άθλημα. Για αυτούς υπαρχουν τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΣΕ  τα οποία και  θα δώσουν λύση στο πρόβλημα. 
Επίσης θέλω να σου πω να συνεχίσεις  να κάνεις αυτό που αγαπάς με πολύ δουλειά και να είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Είσαι πολύ μικρός ακόμα και έχεις να δεις πολλά μέσα στο ποδόσφαιρο καλά  και κακά . Κράτα μόνο τα καλά ,Καλή συνέχεια και καλή τύχη. 

Απόστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: