Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ



Πολλοί αναλύοντας το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής δίνουν δικαίως ως πρώτο φαβορί για την άνοδο την Παναχαϊκή, με Βάρδα και Ερμιονίδα ως αουτσάιντερ για την πρωτιά.
Είναι όμως έτσι; Όχι.. Αν ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα που έπεται με 8 αγωνιστικές για το φινάλε, θα δούμε πως η ομάδα της Χαλκίδας έχει 5 παιχνίδια στην έδρα της και μόλις 3 εκτός, έχοντας ήδη κάνει το ρεπό της, όπως ακριβώς και η Ερμιονίδα. Μάλιστα, οι Ευβοιώτες ήταν από τις ελάχιστες ομάδες που παραδέχθηκαν οι φίλοι της Παναχαϊκής στο παιχνίδι τους στην Αγυιά. Η Χαλκίδα αυτή τη στιγμή είναι στο -11 από την Παναχαϊκή (Βάρδα στο -5, Ερμιονίδα στο -10), αλλά δείχνει αρκετά ανεβασμένη τελευταία, έχοντας όλα τα ντέρμπι στην έδρα της ως το τέλος.


Φυσικά, πρέπει να τονιστεί πως η διαφορά που έχει χτίσει η «κοκκινόμαυρη» ομάδα στην κορυφή δύσκολα ανατρέπεται και η Παναχαϊκή πρέπει ουσιαστικά να… αυτοκτονήσει για να ξαναβάλει στο «κόλπο» τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι ξεκάθαρα στο χέρι της να τελειώσει την υπόθεση και μαθηματικά πριν μπλέξει στις τελευταίες αγωνιστικές με τα ταξίδια σε Χαλκίδα και Ερμιόνη.
mikriliga

Πάντως η ομαδα της Χαλκίδας με καλή ψυχολογία  συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με το Αργός εκτός έδρας . Τα σύννεφα έχουν φύγει από την Χαλκίδα ( διοικητικές αναταραχές ) και βγήκε και το ουράνιο τόξο δείχνοντας ότι δεν έχει άλλες μπόρες. 
Απόστολος Αβερκιαδης 



Δεν υπάρχουν σχόλια: