Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προπονητή της Χαλκίδας Αντώνη Αυλωνίτη έγινε σήμερα το απόγευμα (9/3) στην αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.

Για το διπλό στην Πύλο ο Αυλωνίτης ανέφερε:
"Στο α' ημίχρονο είχαμε από μία φάση, με τους γηπεδούχους να διατηρούν μία ανούσια κατοχή. Στην επανάληψη, ενώ μπήκαμε καλά στο γήπεδο, δεχτήκαμε 2-3 φάσεις από στημένα και μία αντεπίθεση. Εκεί σταθήκαμε τυχεροί. Πρέπει να έχεις και τύχη. Βάλαμε, όμως, το γκολ στο 70' και κρατήσαμε το τρίποντο. Το γκολ του Ανέστη ήταν πανομοιότυπο μ' αυτό που έβαλε στην Πάτρα (το 2ο του ΑΟΧ). Φάουλ του Στεργιανού, κεφαλιά του Ανέστη και γκολ.



 Μόνο που θέλω να πω κάτι. Το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ, δεν ήταν φάουλ, αλλά πέναλτι. Η παράβαση γίνεται εντός περιοχής. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί παλεύουν με νύχια και με δόντια κάθε Κυριακή. Δεν είμαστε ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μπαρτσελόνα. Είμαστε μία ομάδα που χτίστηκε πριν 4 μήνες. Όταν ανέλαβα όλοι οι παίκτες ήθελαν να φύγουν από την ομάδα. Αυτά τα παιδιά λοιπόν κάνουν τιτάνια προσπάθεια...Μας έλεγε ο κόσμος σώστε την ομάδα έστω και με μισό βαθμό και από την 6η αγωνιστική και μετά έχουμε την καλύτερη συγκομιδή, ενώ έχουμε κάνει και τα δύο ρεπό".

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την 3η στη βαθμολογία Ερμιονίδα (4ος είναι ο ΑΟΧ), ο Χαλκιδέος κόουτς είπε:
"Είναι μία ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά από εμάς και με παραστάσεις και εμπειρίες από τη Football League. Έχει πολύ αξιόλογους παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον πρώτο σκόρερ του 3ου ομίλου, τον Αποστολίδη με δέκα γκολ. Όποιος νομίζει ότι το ματς με μία τέτοια ομάδα είναι εύκολο, είναι γελασμένος. Την Κυριακή για να κερδίσουμε θα πρέπει να φτύσουμε αίμα. Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε φτιάξει μέταλλο και αρνούμαστε να χάσουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μακάρι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".
Από το επερχόμενο ματς θα απουσιάσει ο Φάμπιο Μπαλού, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί ο Χατζηστάμου. Στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει το πόδι του ο Εμέκα.




Προς το τέλος της συνέντευξης τύπου την εμφάνισή του έκανε και ο πρόεδρος της Χαλκίδας Γιώργος Τσαγκάρης, ο οποίος είπε: "Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην ήμουν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά. Έτσι έχω μάθει. Είμαι μόλις έξι μέρες πρόεδρος, ακόμα η ...νέα διοίκηση δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα. Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά. Γνωρίζετε τους κανόνες των τραπεζών. Οι παίκτες θα πληρωθούν άμεσα και τον Γενάρη και τον Φλεβάρη, όπως πληρώθηκαν από εμένα, με δικά μου χρήματα, οφειλές του Οκτώβρη και του Νοέμβρη. Με τον Τσαγκάρη πρόεδρο κανένας παίκτης δεν θα μείνει απλήρωτος. Αν με αφήσουν θα κάνω έργο, θα το βάλω αυτό το τρένο στις ράγες..! Προς το παρόν τρέχουμε να πληρώσουμε τις προηγούμενες οφειλές που είναι αρκετές".  

http://www.egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: