Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΕΠΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η ΕΠΣ Εύβοιας ανακοινώνει τα εξής :

1)  "Ως ∆ιοίκηση όλων των σωματείων οφείλει να τηρεί τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα του ποδοσφαίρου σεβόμενο όλα τα σωματεία και σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και είναι φυσικό ότι είναι αρωγός και συμπαρίσταται στα σωματεία που αγωνίζονται σε ανώτερες κατηγορίες.

2)  Οι ώρες που αγωνίζονται τα σωματεία μας Σάββατο ή Κυριακή είναι μετά και από έγγραφη απαίτηση τους, να επιλέγουν την ημέρα που θα αγωνίζονται. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία της  ένωσης να δει τα πρακτικά της επιτροπής αγώνων πρωταθλήματος και τα έγγραφα αιτήματα των σωματείων μας, για την ημέρα που προτιμούν να αγωνίζονται. (ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ∆ΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ AΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ Ι∆ΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ)



3)  Οι προσκλήσεις που μας δίνονται από την ΕΠΟ (Εθνικών κατηγοριών) μοιράζονται σε παράγοντες της κάθε διαγωνιζωμενης ομάδας ανά περιοχή (συγκεκριμένα { ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ} οποίος θέλει να μάθει μπορεί να ρωτήσει τον κ. Αναγνωστάκη Θωμά Σύμβουλο της ΕΠΣ  Εύβοιας και θα μάθει που δίνονται όσες φυσικά δίνονται από τις 20.!!!)

4) Πρέπει να γνωρίσουμε στον φίλαθλο κόσμο της Ιστιαίας ότι ο Σύ)βουλος της Ένωσης κ. Σταυρόπουλος Παναγιώτης ορίζεται από την ένωση και την ΕΠΟ ως υπεύθυνος οικονομική Επιστασίας σε όλα τα παιχνίδια της Ιστιαίας και κατά παράβαση του κανονισ)ού αλλά όμως με την συγκατάβαση της ένωσης, δεν εισπράττει την νόμιμη αποζημίωση και την αφήνει στο
 σωματείο ως βοήθεια προς αυτό.

 5) Οφείλουμε να πούμε ότι ως Ένωση σεβόμαστε και θα σεβόμαστε όποιον παράγοντα μας σέβεται ως διοίκηση και φυσικά σύμφωνα με τους κανονισ)ούς του ποδοσφαίρου. { Κ.Α.Π.}

 6) Η ένωση θεωρεί ότι ανυπόγραφες ανακοινώσεις που κυκλοφορούν δεν αφορούν σωματεία μας, αλλά τυχάρπαστους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργούν  πρόβλη)α σε σωματεία του νόμου μας.

 7) Επίσης οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες και στηρίζουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό υπηρετούμε . Οτιδήποτε άλλο που εμπλέκει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε επικίνδυνα παιχνίδια άλλων συμφερόντων, μας βρίσκει εντελώς αντίθετους!!!"

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ                     ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: