Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


Ο Γιώργος Τσαγκάρης  είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς μετά από ένα επεισοδιακό διοκητικό συμβούλιο με δυο διαδοχικές ψηφοφορίες και 4 παραιτήσεις μελών. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας εγγυήθηκε την πληρωμή όλων των υποχρεώσεων του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν που υπολογίζεται να φτάσουν τις 100.000 ευρώ. Στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου το σωματείο θα πάει σε γενική συνέλευση και εκεί τα μέλη θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στο διοικητικό συμβούλιο η εισήγηση του Γιάννη Ελευθεριάδη ήταν να προγραμματισθεί γενική συνέλευση ώστε τα μέλη να εκλέξουν τη νέα διοίκηση καθώς ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι το ΔΣ είχε χωριστεί στα δυο. Μέχρι τη πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης ο Ελευθεριάδης εγγυήθηκε τη πληρωμή των υποχρεώσεων της ομάδας. Η πρόταση αυτή μπήκε σε ψηφοφορία και καταψηφίστηκε με 5 μέλη (Τσαγκάρης, Σωτηρίου, Αναγνωστάκης, Κακαβάς, Πίσχινας) να ψηφίζουν κατά και 4 (Ελευθεριάδης, Σφύρλας, Καραμάνος, Βελή) να ψηφίζουν υπέρ της πρότασης.





Ακολούθησε 2η συνεχόμενη ψηφοφορία με τον Ελευθεριάδη να προτείνει να παραμείνει στη προεδρία με εγγυήσεις και τον Γιώργο Τσαγκάρη να θέτει υπιψηφιότητα βάζοντας και αυτός τη δική του εγγύηση. Το διοικητικό συμβούλιο ψήφισε υπέρ της πρότασης Τσαγκάρη με ψήφους 5-3 ενώ υπήρξε και ένα λευκό από τον Αλέξη Καραμάνο. Υπέρ του νέου προέδρου ψήφισαν οι ίδιοι 5 που απέρριψαν τη πρώτη πρόταση και υπέρ του Ελευθεριάδη οι Ελευθεριάδης, Σφύρλας και Βελή. 

Με το τρόπο αυτό ο Γιώργος Τσαγκάρης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος με αποτέλεσμα οι Ελευθεριάδης, Σφύρλας και Βελή να παραιτηθούν από μέλη του ΔΣ, όπως επίσης και το αναπληρωματικό μέλος Δημήτρης Κουτσούκος. Θέση  στο διοκητικό συμβούλιο το οποίο θα είναι πλέον 8μελές, ανέλαβαν τα αναπληρωματικά μέλη Αλεξανδρος Σιγανός και Βασίλης Ναστογιάννης.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης κάλεσε τον Γιώργο Τσαγκάρη να δεσμευθεί για τη κάλυψη των υποχρεώσεων της ομάδας παλιών και νέων και ο νέος πρόεδρος υπέγραψε κείμενο το οποίο αναφέρει αναλυτικά το σύνολο των υποχρεώσεων μέχρι το τέλος της σεζόν (περίπου 100 χλιάδες ευρώ), ενώ δεσμεύθηκε για για τη διατήρηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. 

"Ανέλαβα την ομάδα στη προτελευταία θέση και την παραδίδω στην 4η. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο, θα δίνω τη χορηγία μου και εύχομαι στον κύριο Τσαγκάρη κάθε επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές γιατί 4 μήνες που συνεργάστηκα μαζί τους κατάλαβα ότι έχω να κάνω μέ άντρες. Ευχαριστώ τον Αντώνη Αυλωνίτη για τη τιμή που είχα να συνεργαστώ μαζί του, αλλά και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ελευθεριάδης.

Από την άλλη ο νέος πρόεδρος του ΑΟΧ είπε: "Ανέλαβα τη διοίκηση μέχρι το τέλος τη σεζόν όπου θα πάμε σε γενική συνέλευση. Οι πληρωμές των υποχρεώσεων της ομάδας  θα γίνουν κανονικά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία της. Ο Ελευθεριάδης παρέλαβε την ομάδα στις τελευταίες θέσεις και την έφτασε 4η. Το έργο του δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.Θα συνεχίσω το έργο του".

ο Γιώργος Τσαγκάρης αφού τόνισε ότι εγγυήθηκε προσωπικά την κάλυψη όλων των εξόδων κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση γιατί ενώ εξαίρει το έργο του Ελευθεριάδη κατέθεσε πρόταση απέναντι του. 'Υπήρχαν προβλήματα μεταξύ μελών του ΔΣ. Ότι έγινε είναι για το καλό της ομάδας", απάντησε.

Τέλος ο επικεφαλής της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές του καλοκαιριού όταν ρωτήθηκε: "Είναι νωρίς ακόμα για το τι θα γίνει το καλοκαίρι", είπε με νόημα.   

Σύμφωνα με το όσα ανέφερε ο νέος πρόεδρος από αύριο κιόλας ξεκινούν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές.





Σύμφωνα με το όσα ανέφερε ο νέος πρόεδρος από αύριο κιόλας ξεκινούν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: