Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ


Μετα  από μια εβδομάδα όπου είχαμε  αντιπαλοτητες ανάμεσα στα μέλη τής διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς , εχθές στο Δ.Σ. που έγινε ο κύριος Ελευθεριαδης ζήτησε να συνεχίσει στην διοικηση και δήλωσε ότι δεν έχει την διάθεση να παραιτηθεί. 
Αυτό είχε σαν συνέπεια να πάμε σε ψηφοφορία και εκεί βέβαια υπήρχε η ( ήττα 5 - 3 ψήφοι ) για τον κύριο Ελευθεριαδη. Είχε προηγηθεί ψοφοφορια για την πρόταση Ελευθεριαδη η ομαδα να πάει σε γενική συνέλευση κάτι που δεν έγινε δεκτό με ψήφους 5 - 4. 


Δυο αρνητικές ψήφους για τον κύριο Ελευθεριαδη που τελικά αποχώρησε από την διοικηση (  και όχι παραίτηση ,  ) και μαζί του οι Σφυρλας και Βελη . 
Καλά θα ήταν οι εξελίξεις να ήταν διαφορετικές και να μην υπήρχε όλη αυτή η άσχημη κατάσταση στην διοικηση του ΑΟ Χαλκίς από την στιγμή που αγωνιστικά η ομαδα είναι στα καλύτερά της. 
Όμως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από την στιγμή που ήρθε η ρήξη. Ο κύριος Ελευθεριαδης έδειξε ότι αγαπάει την ομαδα και η πρόθεση του ήταν βοηθήσει άλλα δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θα ήθελε. Με πρόταση που έγινε στο Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστες της ομάδας θα συνεχίζουν να γευματίζουν στο κατάστημα του κυρίου Ελυθεριαδη άσχετα αν αυτός δεν βρίσκεται πλέον στην ομαδα. 

Αποστολος Αβερκιαδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: