Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ .............



Η Χαλκίδα κέρδισε  την Ερμιονίδα που έκανε το λάθος να προηγηθεί, αλλά και τον βοηθό Νικολάου που της στέρησε ένα κανονικό τέρμα στο 0-1. Οι παίκτες του Αντώνη Αυλωνίτη ασυμβίβαστοι με την ήττα από το 35΄ που δέχθηκαν γκολ με το μακρινό σουτ του Παπαϊωάννου πάτησαν γκάζι και ανέτρεψαν το 0-1 σε 3-1 βάζοντας πλώρη για τη 2η θέση. Οι "νερατζούρι" απέδωσαν απολαυστικό ποδόσφαιρο κάνοντας τους 300 περίπου φιλάθλους να τους  χειροκροτησουν 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 35΄ εκμεταλλευόμενοι το γλιστερό τερέν που έδωσε ταχύτητα στη μπάλα την ώρα που έσκασε μπροστά στον Ντουμάνη. Η συνέχεια όμως ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που δεν στάθηκαν στο κανονικό γκολ του Ανέστη στο 39΄ που ακύρωσε ο επικίνδυνος βοηθός Νικολάου, ούτε στις άλλα ντ άλλων υποδείξεις του που εκνέυρισαν τους θεατές του αγώνα.  



Στο 41΄ο Ανέστης μετά από μια περιπετειώδη φάση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια (1-1) και μέσα σ' ένα 7λεπτο (59΄ - 66΄) καθάρησε το παιχνίδι. Αρχικά μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου ο Εμέκα τρύπωσε στη περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Και 7 λεπτά αργότερα Βεζιρτζόγλου και Ανέστης έκρυψαν τη μπάλα με καταπληκτικό συνδυασμό με τον πρώτο σκόρερ της Χαλκίδας να γίνεται τελικός αποδέκτης και με πλασέ να πετυχαίνει το 10 γκολ  στο πρωτάθλημα. Και που να έπαιζε από την αρχή της χρονιάς.

Από το 66΄ μέχρι τη λήξη η Χαλκίδα θα μπορούσε να αυξήσει το δείκτη του σκορ καθώς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (90' Σάμαρης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (92' Ζυγογιάννης), Πολίτης, Βαλκάνος (72' Χατζηστάμου).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ:(A. Στάϊκος) Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης, Παπαϊωάννου, Σκεντεράϊ, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (79' Σχοινάς), Αποστολίδης, Σελμανάϊ (72' Σαλταπίδας). 


Δεν υπάρχουν σχόλια: