Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου έδωσε εχθές το απόγευμα ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Αντώνης Αυλωνιτης. 
Μίλησε για τον αγώνα με την Ερμιονιδα και την καλή αντίδραση που είχε η ομαδα μετά το γκολ που δέχτηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Αντιδράσαμε άμεσα καταφέραμε να σημειώσουμε τρία γκολ και ένα ακόμα γκολ το οποίο κακώς ακυρώθηκε , κλείσαμε τους διαδρόμους προς την εστία μας και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομαδα να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Στο τέλος ο κόσμος που βρέθηκε στο στάδιο έφυγε ευχαριστημενος και αυτό  είναι κάτι που θέλουμε , αρκεί και εμείς σαν ομαδα να παίρνουμε μέσα από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε ( τους τρεις βαθμούς ) που είναι και όλη η ουσία. 

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναργειακο εκτός έδρας ο κύριος Αυλωνιτης αναφέρθηκε στα αγωνιστικά  προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή η ομαδα με τρεις ποδοσφαιριστες να είναι φαντάροι , τον Βεζυρτζογλου να μένει εκτός λόγω καρτών και τον Βαλκανο να μην είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνισθεί.
Το Αργός έρχεται από τρία ματς τα οποία κέρδισε και αυτό δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς πάμε έτοιμοι με καλή ψυχολογία γιατί η ομαδα λειτουργεί άψογα σε όλους τους τομείς και παρόλα τα προβλήματα που έχουμε στο αγωνιστικό κομμάτι υπαρχουν οι παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν το παιχνίδι μας. 
Μεγάλη και η βοήθεια και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο Αργός και ήδη 60 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: