Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ....................



Ένα μοναδικό πάρτι έστησαν στη Πύλο ο Αντώνης Αυλωνίτης και οι ποδοσφαιριστές του με το ρυθμό να δίνουν οι 50 ηρωικοί φίλαθλοι των "νερατζούρι" που μεθυσμένοι από το τρίτο σερί διπλό δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την ομάδα τους ούτε στο πούλμαν της επιστροφής. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για τον ΑΟΧ που μετά τον Ταύρο, και την Τρίπολη, επιστρέφει θριαμβευτής και από την Πύλο δείχνοντας πως η ομάδα αυτή έχει μπολιαστεί στις επιτυχιες έχοντας αποκτήσει μέταλλο νικητή.



Οι Ευβοείς έλεγξαν το ρυθμό της αναμέτρησης και εκτός από ένα μικρό διάστημα στις αρχές του β΄ημιχρόνου που ο Τσικλητήρας έγινε απειλητικός σε 2-3 περιπώσεις δεν έδωσαν άλλο δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ανωτερώτητα τους. Θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν πρηγηθεί νωρίτερα (15΄Βαλκάνος, Βεζιρτζόγλου) ή να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ.

Τελικά το τέρμα του Ανέστη με κεφαλιά στο 72΄ ήταν αρκετό για τον ΑΟ Xαλκίς προκειμένου να κλείσει 3 διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες με ισάριθμες νίκες και να γράψει ιστορία.


ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Κακαλέτρης): Θάνος, Μανίκος, Σεντεμέντες (84' Μπίζος), Καραμπάς, Ρούσης, Ζαχαρόπουλος (82' Ρήγας), Πύλιος, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης (80' Τσώνης).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Στεργιανός, Θωμάς, Ανέστης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Βαλκάνος, Πολίτης (89' Ζυγογιάννης), Μπαλού (83' Admir).

Δεν υπάρχουν σχόλια: