Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Παρελθόν από την πρώτη ομάδα ο Μιχαήλ



Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτησ μιχαηλ  αγεχ


 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναγίτσα κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Μιχαήλ, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν  χρέη τεχνικού πθα εκτελεί ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιώργος Τοσούνης.
 
Η αλλαγή έχει να κάνει όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση με την αποφόρτιση του Μιχαήλ από το αντρικό τμήμα ώστε να αφοσιωθεί στις ακαδημίες, ενώ τονίζεται πως ο νεαρός τεχνικός αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα της Χαλκίδας.



 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η Α.Ε. Έξω Παναγίτσας ύστερα από συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφασίζει την αποφόρτιση του προπονητή Μιχαήλ Παναγιώτη από το Ανδρικό Τμήμα της ομάδας ώστε να αφοσιωθεί πιο εντατικά στις Ακαδημίες, στο Παιδικό τμήμα και το Εφηβικό τμήμα έχοντας δίπλα του τον Τοσούνη Γεώργιο. Προπονητής του Ανδρικού Τμήματος μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου αναλαμβάνει ο Τοσούνης Γεώργιος. Ο Μιχαήλ Παναγιώτης αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας και θα πρωτοστατήσει στο 5ετες πλάνο που έχει συμφωνηθεί με την διοίκηση από την αρχή της περιόδου σαν το βασικό στέλεχος της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: