Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Γ . Σ. ΚΥΜΗΣ


Ο Γ.Σ. Κύμης το ερχόμενο Σάββατο (25/3, 17:00) θα υποδεχθεί τον Άρη για την 23η αγωνιστική της Basketleague. Με νίκη το συγκρότημα του Βασίλη Μπρατσιάκου εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στην κατηγορία. Για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα της Εύβοιας θα χρειαστεί και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της και για το λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

«Αυτό το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας, καθώς γιορτάζουμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, την έναρξη της Ελληνική Επανάστασης δηλαδή, αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης SEAJETS θέλουμε τριπλή γιορτή, αφού περιμένουμε μια ακόμη χαρμόσυνη είδηση, αυτήν της παραμονής της ομάδας μας στην Stoiximan.gr Basket League!
Το Σάββατο λοιπόν διεξάγεται η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Κύμη SEAJETS να υποδέχεται στο κλειστό της Κανήθου τον μεγάλο Άρη. Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς θα είναι ένα ιστορικό γεγονός, που κατά μεγάλο ποσοστό θα ισοδυναμεί με την παραμονή μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Με τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου 10:00 με 14:00 και 16:00 με 19:00, στο Public, στο Seven spots και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr».


Δεν υπάρχουν σχόλια: