Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ - Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ...........


Συναντήσαμε τον 30 χρόνο ποδοσφαιριστη  Γιάννη Θωμά  του ΑΟ Χαλκίς και είχαμε μια ωραία συζήτηση για την ομαδα και  την καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Με πολλές συμμέτοχες σε Εθνικές κατηγορίες και με μπόλικη εμπειρία Ο Γιάννης είναι ο κατάλληλος να μας πει τι γίνεται αυτή την στιγμή στην ομαδα της Χαλκίδας. 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ .... Που οφείλεται αυτή η καταπληκτική πορεία της ομάδας  με το τελευταίο και καλύτερο διάστημα ,  τα τρία διπλά εκτός έδρας και την νίκη εντός  με Ερμιονιδα. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ..... Μεγάλο και σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία Ευβοέων ποδοσφαιριστων στην ομαδα οι οποίοι έχουν πολλές παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες.Επίσης ένα δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η Χημεία, Ταιριάξαμε όλοι οι παίκτες και με τον προπονητή μας τον Αντώνη Αυλωνιτη να έχει παίξει ρόλο σε αυτό κρατώντας ισορροπίες και  μας έχει κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ομαδα!ΓΙΑΝΝΗΣ..... Να ξεκινήσω λίγο από τις πρώτες μέρες που βρέθηκα στην ομαδα όταν είδα 25 ποδοσφαιριστες που δεν ήθελαν να κάνουν προπόνηση με τα διοικητικά προβλήματα να είναι πολλά και με την διοικηση Ελευθεριάδη να έχει αναλάβει λίγες ώρες πριν. 
Η εικόνα πραγματικά ήταν άσχημη και η πρώτη σκέψη μου ήταν να αποχωρίσω από την ομαδα , όμως ο Αντώνης Αυλωνιτης μας μάζεψε, μας μίλησε και μας έδωσε να καταλάβουμε τον ρόλο μας και τους στόχους.  
Οι παλιοί παίκτες και αυτοί που μόλις είχαμε έρθει από την ΑΕΚ Χαλκίδας είχαμε πλέον έναν σκοπό, να βγάλουμε  την ομαδα από την δύσκολη θέση ( Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ) , κάτι που καταφέραμε μέσα από πολύ δουλειά , υπομονή και όλα πήραν τον δρόμο τους.
Το άγχος έφυγε κάτι που  μας έλυσε τα πόδια, κάθε αγωνιστική γινόμασταν καλύτεροι και με τον κόσμο που σιγά - σιγά μας στήριξε και στα εντός και στα εκτός ματς, όλα ήρθαν με τον καλύτερο τρόπο. 
Σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο που μας δείχνει την αγάπη του και την  στήριξη του σε κάθε ματς. 


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ..... Πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή σας όσων ποδοσφαιριστων ήρθαν από την ΑΕΚ Χαλκίδας που είχε άλλους στόχους στον ΑΟ Χαλκίς.

ΓΙΑΝΝΗΣ.......Είχαμε ενδοιασμούς γιατί η Γ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία , όμως η προσαρμογή μας ήταν εύκολη αφού και στην ΑΕΚ κάναμε πρωταθλητισμο και θέλαμε και το κύπελλο . Κάτι που πιστεύω ότι τελικά θα το καταφέρναμε , να κάνουμε δηλαδή το νταμπλ. 
Βρεθήκαμε λοιπόν σε μια κατηγορία παραπάνω και προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατηγορία , όλη αυτή η κατάσταση δεν σου κρύβω ήταν παράξενη και κάτι που δεν είχαμε αντιμετωπισει ξανά αλλά όλα ευτυχώς πήγαν καλά.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ..... Πριν από μερικές εβδομάδες υπήρχε διοικητική αναταραχή με τον κύριο Ελευθεριάδη να αποχωρεί τελικά από την προεδρία , και όμως είδαμε την ομαδα στο αγωνιστικό κομμάτι να συνεχίζει με ρυθμούς τρελούς. Πως το ζήσατε εσείς όλο αυτό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ..... Θέλω  να πω κάτι για τον κύριο Ελευθεριάδη, Ήταν ο άνθρωπος που κράτησε την Χαλκίδα σε μια δύσκολη στιγμή , μπήκε μπροστά και σήμερα όλη η Εύβοια και όχι μόνο μιλάει για την πορεία αυτής της ομάδας. 
Εμείς σαν επαγγελματιες ποδοσφαιριστες δεν κοιτάξαμε και δεν ασχοληθήκαμε με το όσα γινόντουσαν στην διοικηση . Εμείς κοιτάξαμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και τίποτα άλλο.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ .......Αυτη την στιγμή υπάρχει μια ηρεμία στην ομαδα και όλα δείχνουν να λειτουργούν σωστά , πως το έχετε εισπράξει εσείς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ...... Στην θέση του πρόεδρου αυτή την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος οποίος ήταν από την αρχή αυτής της προσπάθειας. Ο κύριος Τσαγκαρης είναι αξιόλογος άνθρωπος σοβαρός επιχειρηματιας και μας εμπνέει μια σιγουριά, όπως και το υπόλοιπο Δ.Σ.
Μάλιστα η διοικηση προχώρησε σε μια κίνηση που για εμάς τους ποδοσφαιριστες είναι πρωτόγνωρη .Σε μια δύσκολη εποχή κρίσης η διοικηση προχώρησε σε άμεση πληρωμή των δεδουλευμενων μας κρατώντας την υπόσχεση της με το παραπάνω. 
Από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέχρι το τέλος του πρωταθληματος. 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ .......Οι σχέσεις των παικτών και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια πώς είναι.

ΓΙΑΝΝΗΣ..... Δεν θέλω να πω το κλισέ ( μια οικογένεια ), είμαστε μια πολύ καλή και δυνατή παρέα. Περνάμε καλά, απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. 
Βέβαια σημαντική είναι και η παρουσία του προπονητή μας του τεχνικού τιμ καθώς και του Γεν αρχηγού κυρίου Πέτρου Μυστριωτη.

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ .........Τι θα ήθελες να πεις και να ζητήσεις από τον κόσμο της Χαλκίδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ..... Να συνεχίσει να μας στηρίζει σε αυτή μας την προσπάθεια όπως και την προσπάθεια  της διοίκησης . Θέλω πολύ και περιμένω να ξαναδώ το γήπεδο γεμάτο όπως δυο χρονιά πριν τότε με τα μπαράζ. Ο κόσμος για εμάς ειναι ο δωδέκατος παίκτης στα εντός αλλα και στα εκτός έδρας ματς. 

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ...... Ευχαριστούμε τον Γιάννη Θωμά για την συζήτηση που είχαμε και να του ευχηθούμε να είναι πάντα γερός και δυνατός με πολλές - πολλές επιτυχίες. 
  

Υ.Γ. Τον κάναμε και για λίγο μοντέλο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.......ελπίζουμε να μην τον κουράσαμε . Πάντως ήταν άψογος και σε αυτόν τον ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: