Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ



To οκταμελες ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς είναι με το καλημέρα 7μελές καθώς από τη σύνθεση του απουσιάζει το όνομα του Στέφανου Σωτηρίου το οποίο παρουσιαζόταν φαβορί για τη θέση του αντιπροέδρου. Πριν από λίγο το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέδωσε τη πρώτη του ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, θα ήθελε να δηλώσει τα εξής:





1.    Μετά την ομαλή μετάβαση της διοίκησης στο νέο σχήμα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο της αμέσως προηγούμενης διοίκησης, διασφαλίζοντας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τη συνέχιση της αγωνιστικής προσπάθειας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

2.    Ξεκινάμε άμεσα τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

3.    Ευχαριστούμε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Ελευθεριάδη που μέχρι πρόσφατα στήριξε κι αυτός οικονομικά την ομάδα και που συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες μας έμπρακτα μέσω των επιχειρήσεών του.

Από την επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ από το γραφείο τύπου του ΑΟ Χαλκίς απουσιάζει το όνομα του Στέφανου Σωτηρίου έστω και σαν απλό μέλος κάτι που δεν έχει γίνει από παράλειψη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα υπόλοιπα μέλη ζήτησαν να μην υπάρχει καν αναφορά στο όνομα του.Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δείχνει πολλά όσον αφορά τη συνέχεια καθώς η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι πλέον επταμελής και όχι οκταμελής Η νέα σύνθεση είναι η εξής:

    Πρόεδρος: Γεώργιος Τσαγκάρης
    Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης
    Γεν. Γραμματέας.: Βασίλειος Πίσχινας
    Ταμίας: Αλέξανδρος Σιγανός
    Ειδικός Γραμμ.: Νικόλαος Κακαβάς
    Έφορος ποδ. Τμήματος: Βασίλειος Ναστογιάννης
    Μέλος (με αρμοδιότητες Νομικού Συμβούλου): Αλέξιος Καραμάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: