Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .............


Απίστευτη πρόκριση για τους Καταλανούς στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίοι σάρωσαν με 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν βάζοντας τρία γκολ από το 88' και μετά! 

πρόκριση του αιώνα! Στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα μείνει για πάντα η βραδιά της 8ης Μαρτίου του 2017, καθώς η Μπαρτσελόνα έκανε μια ανατροπή που όμοιά της δεν υπάρχει και για μία ακόμη σεζόν θα είναι στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το σαρωτικό 6-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου».
Ως γνωστόν, οι Καταλανοί είχαν χάσει με 4-0 στο «Παρκ ντε Πρενς» στο πρώτο ματς της φάσης των «16» και στην αποψινή ρεβάνς προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στο γρήγορο γκολ του Σουάρεζ στο 3', το αυτογκόλ του Κουρζάβα στο 40' και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέσι στο 50ό λεπτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 




Στο 52' ο Καβάνι σημάδεψε το δοκάρι, φάνηκε πιο αποτελεσματικός στο 62' και μείωσε σε 3-1, συνεπώς όλα έδειχναν ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας θα έπαιρναν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.
Κι όμως! Οι νταμπλούχοι Ισπανίας δεν πτοήθηκαν, ο Νεϊμάρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 4-1 στο 88' και δύο λεπτά αργότερα ο Σουάρεζ κέρδισε πέναλτι από τον Μαρκίνιος, χωρίς η αλήθεια είναι να υπάρχει παράβαση.
Ο Νεϊμάρ στο 90'+1 πέτυχε το πέμπτο γκολ, το «Καμπ Νου» έγινε τόπος μαρτυρίου για τη δύσμοιρη Παρί και στο 90'+5 ο Σέρχι Ρομπέρτο σφράγισε την απίστευτη πρόκριση της Μπαρτσελόνα.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ραφίνια (76' Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (83' Γκόμες), Ινιέστα (65' Τουράν), Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Τραπ, Μενιέ (90'+3 Κριχόβιακ), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κιρζαβά, Ραμπιό, Βεράτι, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα (55' Ντι Μαρία), Καβάνι, Ντράξλερ (75' Οριέ).




























Δεν υπάρχουν σχόλια: