Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


Η μάχη στην Α κατηγορία της Εύβοιας όσο αφορά  την ουρά συνεχίζεται και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Όσο αφορά την κορυφή εκεί τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει με τον Ταμυναικο να είναι το απόλυτο φαβορί. Η ομάδα του Αλιβεριου είναι στην πρώτη θέση με 53 βαθμούς και 9 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Αρτάκη.
Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας εκτός από την Ακαδ. Ιστιαίας που έχει ήδη υποβιβασθεί μιας και δεν κατέβηκε πότε στο πρωτάθλημα , έχουμε  τις υπόλοιπες ομάδες να μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.



Η ομάδα της Δροσιάς βρίσκεται στην 15η θέση με 22 βαθμούς και στις υπόλοιπες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπισει .  Την 24 αγωνιστική τον Ταμυναικο Αλιβεριου ( εντός ) , την  25η αγωνιστική την Ακαδ. Ιστιαίας ( παίρνει άνετα τους 3 βαθμούς της νίκης ). Την 26η αγωνιστική τον ΑΟ Αυλωναριου ( εκτός ) , την 27η αγωνιστική την Μακρυκαπα ( εντός ) , την 28η αγωνιστική την Καστελλα ( εκτός ), την 29η αγωνιστική τον Όλυμπο Γυμνού ( εντός ). Την τελευταία αγωνιστική 30η η Δροσιά αντιμετωπιζει τον Ηρακλή Ψαχνών  ( εκτός ). 


Ο ΑΟ Αυλωναριου βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπισει.  
Την 24η αγωνιστική την ομάδα του Παντριαδικου ( εντός ) , την 25η αγωνιστική την ομάδα της Αρτάκης ( εκτός ), την 26η αγωνιστική την ομάδα της Δροσιάς ( εντός ) , την 27η αγωνιστική την ομάδα της Ερετριας ( εντός ), την 28η αγωνιστική την ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας ( εκτός ), την 29η αγωνιστική την ομάδα του Βατωντα ( εντός ), την τελευταία αγωνιστική 30η την ομάδα της Αυλιδας ( εκτός ). 

Η ομάδα του Ολυμπου Γυμνου βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και τις επόμενες αγωνιστικές έχει να παίξει.
Την 24η αγωνιστική την ομάδα της Καστελλας  ( εκτός ) , την 25η αγωνιστική την ομάδα του Ελλησποντου ( εκτός ), την 26η αγωνιστική την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών ( εντός ), την 27η αγωνιστική την ομάδα του Παντριαδικου ( εκτός ), την 28η αγωνιστική την ομάδα της Αρτάκης ( εντός ) , την 29η αγωνιστική την ομάδα της Δροσιάς ( εκτός ), την τελευταία αγωνιστική 30η την ομάδα της Ερετριας ( εντός ).


Η ομάδα του Αστερα Βατωντα  βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και μέχρι το τέλος του πρωταθληματος έχει να  παίξει 
Την 24η αγωνιστική με την ομάδα  του Ελλήσποντου ( εντός ) , την 25η αγωνιστική με την ομάδα της Αυλιδας  ( εκτός ) , την 26η αγωνιστική με την ομάδα του Ληλα Βασιλικού ( εντός ) , την 27η αγωνιστική με την ομάδα  του Ταμυναικου ( εκτός ), την 28η αγωνιστική με την ομάδα  της Ακαδ. Ιστιαίας  ( παίρνει άνετα τους 3 βαθμούς ), την 29η αγωνιστική με την ομάδα του Αυλωναριου ( εκτός), την τελευταία αγωνιστική 30η  με την ομάδα της Μακρυκαπας ( εντός ). 

Η ομάδα της Αυλιδας βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και μέχρι το τέλος του πρωταθληματος έχει να παίξει.
Την 24η αγωνιστική  με την ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας ( εκτός ), την 25η αγωνιστική με την ομάδα του Βατωντα ( εντός ), την 26η αγωνιστική με την ομάδα του Ελλησποντου ( εντός ), την 27η αγωνιστική με την ομάδα του Ληλα Βασιλικού ( εκτός ). την 28η αγωνιστική με την ομάδα του Ταμυναικου ( εντός ). την 29η αγωνιστική με την ομάδα Ακαδ. Ιστιαίας ( παίρνει τους 3 βαθμούς άνετα ) , την τελευταία αγωνιστική 30η με την ομάδα του Αυλωναριου ( εντός ). 

Αναμένεται ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα όσο αφορά την ουρά και με αγώνες που θα μας κρατήσουν  σε αγωνία.

Απόστολος Αβερκιαδης 




  








Δεν υπάρχουν σχόλια: