Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

IMAGE - TECH 2017




1η Έκθεση Εικόνας & Τεχνολογίας IMAGE+TECH expo:
Η μεγαλύτερη και περιεκτικότερη έκθεση για τους κλάδους της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας που διοργανώθηκε ποτέ στη χώρα μας!

Στην Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα παρουσιαστούν εκατοντάδες νέα προϊόντα, σύγχρονες λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς και πάνω από 200 brands από τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων της φωτογραφίας, του video και της τεχνολογίας.

Φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, κινητά τηλέφωνα, οθόνες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, τηλεοράσεις, φακοί, φίλτρα και αξεσουάρ, επαγγελματικός εξοπλισμός, gaming, "έξυπνες“ συσκευές κ.ά. αναμένεται -μεταξύ άλλων- να κλέψουν την παράσταση στην IMAGE+TECH expo.





Η IMAGE+TECH expo θ
α πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της IMAGE+TECH expo, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε state of the art ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και workshops από 14 διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες της φωτογραφίας και του βίντεο, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα αλλά και να παρακολουθήσουν επίσημες παρουσιάσεις νέων προϊόντων από τους εκθέτες.

Συνάντηση στην IMAGE+TECH expo για να ζήσουμε την τεχνολογία του αύριο… σήμερα!

10 έως 12 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: