Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Κύμη SEAJETS - Ρόδος 74-64, συνέντευξη τύπου, φωτογραφίες

Βασίλης Μπρατσιάκος (προπονητής Κύμης Seajets):
«Απόψε είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά για εμάς και για την  ομάδα μας. Είναι μια νίκη η οποία μας δίνει το δικαίωμα να βλέπουμε με άλλον αέρα την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι μια νίκη η οποία  δικαιώνει την άποψη μας ότι η θέση της ομάδας μας στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική. 
Σήμερα παίξαμε απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, πολύ καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο. Τακτικά αποφασίσαμε να βγούμε πολύ δυνατά στο  πικ εν ρόλ του Κολοσσού, που είναι και το μεγάλο του όπλο. Θεωρώ ότι δικαιωθήκαμε, καθώς αναγκάσαμε τον Κολοσσό να κάνει 19 λάθη. Αν δεν είχαμε κάνει μια μεγάλη «κοιλιά» στο τρίτο δεκάλεπτο ίσως είχαμε πάρει μια πιο μεγάλη νίκη, αλλά αυτά τα παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε απαραιτήτως είναι γεμάτα με πάθος, θέληση, αλλά και άγχος.




Θεωρώ ότι στο τρίτο δεκάλεπτο μας κατέβαλλε το άγχος και για αυτό χάσαμε και κάποια εύκολα καλάθια. Ήμουν σίγουρος όμως ότι με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας θα γίνει πιο σκληρή και πιο δυνατή. Πραγματικά από το 33 ως το 40 παίξαμε εκπληκτικές άμυνες, με μεγάλη ενέργεια. Παράλληλα, τρέξαμε στο τρανζίσιον και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, τα οποία όμως ξέρουμε ότι είναι μέσα στις δυνατότητες των παικτών μας.
Αυτό που θέλω να τονίσω πάνω από όλα είναι η τρομερή θέληση που έδειξαν τα παιδιά στις προπονήσεις όλης της εβδομάδας αλλά και στο σημερινό παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Θέλω να μιλήσω για το «εγώ» που όλοι οι παίκτες μας το έβαλαν κάτω από το «εμείς» και πάλεψαν μέχρι το 40΄για την μεγάλη αυτή νίκη. Έδειξαν πόσο σημαντικοί παίκτες είναι και έδειξαν ότι η ομάδα μας πρέπει να μείνει στην κατηγορία, γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ομάδες όπως η Κύμη. 
Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που κατέκλεισε σήμερα το γήπεδο και ήταν ο 6ος παίκτης μας. Μας έδωσε φτερά  για να φτάσουμε στην νίκη και θεωρώ ότι και εμείς τον ευχαριστήσαμε με την απόδοση μας. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στον Θωμά Νίκου, στον Ισίδωρο Κουτσό και στον Δημήτρη Πασπαλά για την σπουδαία δουλειά που έκαναν όλη την εβδομάδα και ένα ευχαριστώ σε όλο το σταφ της ομάδας  που νυχθημερόν παλεύει για το καλό του μπάσκετ της Κύμης, της Χαλκίδας και γενικά όλης της Εύβοιας.
Τέλος, αφιερώνω αυτήν την νίκη στην οικογένεια μου που φέτος λόγω των πολλών υποχρεώσεων την έχω χάσει, άλλα και στον πρόεδρο μας Αλέξανδρο Θεοδώρου γιατί ξέρω ότι ζει και αναπνέει για την παραμονή της ομάδας στην STOIXIMAN.GR Basket League.»







Σταύρος Τουτζιαράκης (μπασκετμπολίστας Κύμης Seajets):
«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο. Επιπλέον  θέλω να αφιερώσω αυτήν την νίκη στην διοίκηση και στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, στους φιλάθλους της Κύμης και της Χαλκίδας που μας στηρίζουν και δημιούργησαν αυτήν την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα.
Για μας ήταν ένα παιχνίδι τελικός που έπρεπε να το κερδίσουμε. Νομίζω ότι σήμερα κερδίσαμε από την άμυνα. Μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι, ξέραμε τα ατού του Κολοσσού και θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα στα πικ εν ρολ και για αυτό πήραμε την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: