Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 1 - 0 ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


Σε έναν πολύ καλό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ Χαλκίδας και στο Αυλωναρι , οι Χαλκιδαίοι ήταν αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν πολλές με τους δυο τερματοφυλακες να δίνουν λύσεις και να μην επιτρέπουν στους επιθετικούς να σκοράρουν.
Στο 26' λεπτό ο Δήμου σε τετ α τετ με τον Γιαλό,  ο πορτιέρο  της ΑΕΚ Χαλκίδας έδιωξε με τα πόδια.
Στο 45'  λεπτό ο Σεϊνταράσι για τους γηπεδούχους είχε σουτ στο δοκάρι μετά από ωραία σέντρα του Αγγελατου.




Στο 73' λεπτό  ο Τσαλιαγκός προσπάθησε να περάσει  με πλασέ  την μπάλα πάνω από τον Γιαλό ο οποίος  απέκρουσε με τα δάκτυλα, ενώ ξανά ο Τσαλιαγκός επιχείρησε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Χαλκίδας.

Στο 85'  λεπτό  από φάουλ του Μετοχιάτη, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κότσαρη που δεν μπλόκαρε σταθερά και ο Τζάβρας που πήρε το ριμπάουντ  το εκμεταλλεύτηκε και με σουτ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Ντούρας, Καρβελάς-Χασάνδρας.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δάβρης): Γιαλός, Βρέττος, Αναστασίου, Τζάβρας, Αγγελάτος,  Πετρογιάννης, Παπαδάκης (78' Μετοχιάτης), Μπασινάς (66' Ζευγολατης) , Λειβαδίτης (92' Βελής), Σμυρναίος, Σεϊνταράσι.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Μπασούκος): Κότσαρης, Δαφνής (46' Β. Βασιλειου), Μπρεγκανάκου (87' Γλύκος), Λύκος, Καραμπίνης, Παπίλας, Οντιάμπο Τόμας, Κόκκος, Β. Τσαλιαγκός, Ηλ. Δήμου, Φραγγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: