Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 2 - 0 ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΛΑ


Η Χαλκιδα νίκησε άνετα 2-0 τo Ζευγολατιό και σκαρφάλωσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη αν και φαινόταν να έχει προβλήματα για 15 λεπτά απέναντι στη πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων, κατάφερε με γκολ του Χατζηστάμου να προηγηθεί, ενώ στη συνέχεια διαχειρήστηκε έξυπνα το ματς και  πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η φάση που έκρινε την άναμέτρηση δημιουργήθηκε στο 18΄Καταπληκτική μπαλιά του Πολίτη στη πλάτη της άμυνας ο Βεζιρτζόγλου κέρδισε στο σπριντ τον αμυντικό των φιλοξενούμενων αλλά και τον Σκούρτη που τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Πατεμτζή να καταλογίζει τη παράβαση.  





Ο Σκούρτης έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε το πέναλτι του εκτέλεσε Βεζιρτζόγλου ο Χατζηστάμου όμως έφτασε πρώτος στη μπάλα και με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι. Πρώτο γκολ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό που άνοιξε λογαριασμό  με τη φανέλα της Χαλκίδας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, και απειλήθηκαν μόνο στο 43΄ με τη κεφαλιά του Βατουσιάδη να περνάει λίγο άουτ.

Στο 57΄ο Βεζιρτζόγλου δεν έκανε ούτε πάσα ούτε σουτ χάνοντας μια καλή ευκαιρία, και στο 74΄ επικίνδυνο σουτ του Πολίτη ανησύχησε τον Σκούρτη, Τελικά το 2-0 ήρθε στο 84΄με Ντελέκο- Πολίτη να κρύβουν τη μπάλα και τον Βαλκάνο με κοντινό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 2-0


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού (80΄ Αντμίρ), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου ( 88΄ Σάμαρης), Πολίτης, Χατζηστάμου (65΄ Βαλκάνος)

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Π. Κολλιάκος): Σκούρτης, Ατματσίδης, Παινέσης, Σιγάλας, Ντούνης, Κλαδάκης, Θεοδωρόπουλος ((46΄ Χρυσαφίδης), Βατουσιάδης, Μαλαχάτης (8΄ Σενάι), Διαμαντόπουλος, Κατσαβρίας (63΄ Ζανελάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: