Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ


Συναντήσαμε τον κύριο Λαφαζανη καθηγητή Χημείας στο 4ο ΓΕΛ Χαλκίδας , άλλα και προπονητής της σπουδαίας ομάδας του σχολείου που μας έχει κάνει περήφανους με την πρόκριση στις 16 καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδας και μας μίλησε για αυτή την επιτυχία.



Λαφαζανης ....  Το μυστικό είναι ένα και μοναδικό ,  πειθαρχεία και οργάνωση, τα παιδιά ακούν αυτά που τους λέω είναι ποδοσφαιριστες με ταλέντο που παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα με τις ομάδες τους  και προχωράμε βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Η ομάδα μας είναι αήττητη μέχρι στιγμής με 8 νίκες και 1 ισοπαλία αυτή στο περασμένο παιχνίδι στη Κατερίνη. Αύριο  στο Πάρκο Του Λαού θα αντιμετωπισουμε την Λάρισα στις 14.00 και πάμε να περάσουμε στην επόμενη φάση όπου εκεί τα ματς είναι πλέον νοκ άουτ. Η Λάρισα είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και με λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε.
Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα είχε ατυχίες από την αρχή με τραυματισμους ποδοσφαιριστων όπως του Φρυγανα ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Δροσιάς και είναι και ο αρχηγός μας .
Αυτη την στιγμή το μόνο που φοβάμαι πιο πολύ και δεν το κρύβω είναι η κούραση των παιδιών με τα συνεχή παιχνίδια και τα ταξίδια όπως αυτό της περασμένης Δευτέρας που είχαμε πολλές ώρες με το πούλμαν για να πάμε να παίξουμε.
Αν χάσουμε πιστεύω θα έχει παίξει σημαντικό ρόλο η κούραση και τίποτα άλλο. 
Πάντως η προσπάθεια και η διάκριση ενός σχολείου της Εύβοιας στο ποδόσφαιρο έχει να γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μη ξεχνάμε τα παιδιά όλα που έχουμε στην ομάδα είναι από ομάδες του τοπικού πρωταθληματος και  όχι από ομάδες που παίζουν Γ Εθνική. 
Αντιμετωπισαμε ομάδες με παιδιά που παίζουν σε ακαδημίες και σε ομάδες με στόχους και πρωταθλητισμο. Έχουμε  ήδη κάνει μια υπέρβαση μεγάλη ,συνεχίζουμε και έχουμε ένα καλό και αυτό φαίνεται και στην ομάδα μας, έχουμε καλά πρωταθλήματα και θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους παράγοντες των ομάδων, να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τα νέα παιδιά. Οι επιτυχίες των μικτών ομάδων της Εύβοιας δείχνει πολλά και θα πρέπει παράγοντες  και προπονητές να δουλέψουν με αυτά τα παιδιά για δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον μαι ομάδα μας στην Football League και γιατί όχι και στην Super League.



Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και στήριξη όλων μέσα από το σχολείο με τους συνάδελφους καθηγητές να δείχνουν ενδιαφέρον και να έρχονται στα παιχνίδια και να μας ( σπρώχνουν ) προς την νίκη . θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς και σε όσους βρίσκονται κοντά μας. 
Στόχος μας είναι το Final Four μετά από 33 χρονιά η ιστορία επαναλαμβανεται , τότε  οι Κώστας Βελης και Μπάμπης Σαχινης είχαν κάνει μια μεγάλη πορεία , τώρα τα παιδιά τους πάνε να κάνουν κάτι ακόμα μεγαλύτερο το ελπίζουμε και το περιμένουμε.
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να μιλήσω για αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν  σαν αθλητές αλλά και σαν άνθρωποι και μαθητές. 



Απόστολος Αβερκιαδης 




Δεν υπάρχουν σχόλια: