Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ



Η Χαλκίδα με γκολ του Πολίτη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση  του Αιολικού με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά τη κακή περένθεση του Άργους.  Οι "νερατζούρι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος όπου έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, ενώ στην επανάληψη παρότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα για περισσότερα από 20 λεπτά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευθούν μέχρι το 95΄ όταν ο Πολίτης λύτρωσε την ομάδα του.

Στο 10΄ ο πολύ καλός Χατζηστάμου έκανε επικίνδυνο σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γιώτα. Η κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου στο 24΄ δεν βρήκε στόχο, ενώ 5 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με το καταπληκτικής έμπνευσης σουτ του Χατζηστάμου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαλού να σκοράρει, αλλά από  θέση οφ-σάιντ. 





Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με άλλη μια μεγάλη ευκαιρία από τον Βαλκάνο που μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Βεζιρτζόγλου βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είπε ξανά όχι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν τον ΑΟΧ με αποτέλεσμα να παιχνίδι να μην έχει ρυθμό. Στο 70΄ ο Πάλλα με το κεφάλι μετά από κόρνερ του Μανουσάκη ανησύχησε τον Ντουμάνη, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Στο 72΄ο Μουδούρογλου με μια απερίσκεπτη ενέργεια σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και αντίκρυσε τη 2η κίτρινη από την άριστη διαιτητή Αντωνίου Ελένη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έμοιαζαν ικανοί να αξιοποιήσουν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Η λύτρωση για τη Χαλκίδα ήρθε στο 95΄.Ο θωμάς έβγαλε τη συρτή σέντρα από αριστερά η μπάλα πέρασε πολλά πόδια και κετέληξε στον Πολίτη που με σουτ εκτέλεσε τον Γιώτα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Ζυγογιάννης, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού (63΄ Ντελέκος) , Βαλκάνος ( 63΄Πολίτης), Ανέστης (84΄ Σάμαρης), Βεζιρτζόγλου, Χατζηστάμου

Αιολικός (Ι. Πολλαετίδης): Γιώτας, Κρητικός, Τόλιας (Τοπάλι), Τάχια, Παληγεώργος (67΄ Πάλλα), Κριπιντήρης, Ευσταθίου, Κεσίδης, Ντάμπος, Μανουσάκης (76΄Μπουρούς), Μουδούρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: