Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΟΜΑΔΑΡΑ



Η Χαλκίδα παίρνοντας το τέταρτο διπλό στην Πελοπόννησο με το αγαπημένο της σκορ0-1 φιγουράρει μόνη της πλέον στην δεύτερη θέση μετά την ήττα της Βάρδας. Ο Α.Αυλωνίτης παρά τις απουσίες των Θωμά,Ανέστη και Μπαλού έβγαλε άσσο από το μανίκι του ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Αντμίρ που ήταν και ο σκόρερ του παιχνιδιού. Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη τα παιδιά της Χαλκίδας κατέθεσαν και την ψυχή τους φεύγοντας με το διπλό από την Αρκαδία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την Χαλκίδα μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι χωρίς να καταφέρουν να πλησιάσουν με αξιώσεις τα καρέ του Ντουμάνη.



Η Χαλκίδα στην πρώτη επίσκεψη στην εστία του Χρήστου στο 18΄ άνοιξε το σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου ο Βεζυρτζόγλου πήρε την κεφαλιά βρίσκοντας τον Αντμίρ και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 32΄ ο Δρόσος εκτέλεσε το κόρνερ ο Νάνος πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι παρά τα προβλήματα και τα λάθη στη μεσαία γραμμή πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να γίνονται απειλητικοί προς τις δυο εστίες.
Ο Ντουμάνης στο 47΄ νίκησε τον Λυμπερόπουλο ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Με την Μεγαλόπολη να έχει την κατοχή και να υπερέχει στο αγωνιστικό χώρο η Χαλκίδα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που άφηναν οι γηπεδούχοι. Σε μία κόντρα στο 70΄ ο Χατζηστάμου έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά η Δόξα αύξησε την πίεση της και στο 84΄ το ανάποδο που επιχείρησε ο Αντωνάκος πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους 50 φίλους του Α.Ο.Χ. να πανηγυρίζουν μαζί με τους παίχτες ακόμη ένα σημαντικό διπλό μέχρι το επόμενο.

Δόξα Μεγαλόπολης: Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Αντωνάκας, Πρίκας, Κατσαρός , Λυμπερόπουλος Ν. Δρόσος, Λυμπερόπουλος Δ. Πέπα( 62΄ Ασημακόπουλος Α.).

Α.Ο.Χαλκίς: Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάνης, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Εμέκα( 90΄ Τσούτης), Ντελέκος, Αντμίρ ( 65΄Χατζηστάμου), Πολίτης ( 76΄ Λούκας), Βεζυρτζόγλου, Βαλκάνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: