Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για AE ISTIAIAS

Τρίτη σερί νίκη και δεύτερο σερί διπλό για την Ιστιαία σήμερα, που σχεδόν οριστικοποίησε την παραμονή της στη Γ' Εθνική και θα παίξει στην τρίτη τάξει εθνική κατηγορία ...και του χρόνου.
Η Ιστιαία, που φέτος όπου βλέπει τον Ρήγα Φεραίο τον νικάει (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), κάτι ανάλογο έπραξε και σήμερα στο Βελεστίνο.
Η ομάδα της Β. Εύβοιας επικράτησε με 3-1, με τον Νικολέτο στο 18' να κάνει το 0-1.
Στο 23' ο Γκάγκας ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, με τους παίκτες της Ιστιαίας να διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Μάλτζαρη.


Στο 42' τρομερό σουτ του Νικολέτου από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαγιάννης και η Ιστιαία έχασε μεγάλη ευκαιρία.
Στο 45' ο Βασ. Ανέστης έβαλε και πάλι στο τιμόνι του οδηγού την Ιστιαία, κάνοντας το 1-2.
Ο έμπειρος Ανέστης, που έχει φάει τέτοιες φάσεις με το κουτάλι, προωθήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Πριν λήξει το ημίχρονο, από σέντρα του Νικολέτου, προβολή του Στεργίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Θα μπορούσε δηλαδή η Ιστιαία να κάνει το 1-3 από το α' ημίχρονο.
Η Ιστιαία συνέχισε να παίζει επιθετικά και στο β' ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ηλιόπουλο και Νικολέτο.
Ευκαιρίες έκαναν και οι γηπεδούχοι, με την Ιστιαία να στέκεται πολύ τυχερή σε δύο περιπτώσεις, καθώς στο 82' και στο 84' την έσωσαν τα δοκάρια της εστίας του Μάλτζαρη.
Τελικά, το 1-3 διαμόρφωσε στο 92' ο Ηλιόπουλος. Βρέθηκε απέναντι από τον Παπαγιάννη, έκανε την απαραίτητη προσποίηση και με σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα αντίπαλα δίχτυα.

Η Ιστιαία σκαρφάλωσε στην 10η θέση, στο +12 από τη ζώνη.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Λάμπρου (74' Τσελεπής), Αλεξίου, Χύσα, Καναβός (46' Βουραζέρης), Γεωργατζής (46' Γκίκας), Κιπτίου, Σέττος. 

ΙΣΤΙΑΙΑ (Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου (74' Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Ίβιτς, Νικολέτος (86' Φυσαράκης), Ηλιόπουλος (93' Μακρής).


www.egnomi

Δεν υπάρχουν σχόλια: