Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ





  Στο  Liganews.gr    φιλοξενήθηκε ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της Χαλκίδας, ο Βαγγέλης Ανέστης.
Ο 28χρονος μέσος της ευβοιώτικης ομάδας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ερχομό του τον Οκτώβριο, την συνεχώς ανοδική πορεία τους, καθώς και στο «δέσιμο» που υπάρχει ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον αδερφό του, Γιάννη Ανέστη, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ δήλωσε «πιστός στρατιώτης» της Χαλκίδας, με την οποία θέλει να συνεχίσει και στις μεγαλύτερες Κατηγορίες.



Αναλυτικά:

-Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τη Χαλκίδα, ωστόσο, η ομάδα δείχνει αρκετά ανεβασμένη και πλέον παλεύει για τη δεύτερη θέση. Τι άλλαξε;

«Όταν πήγαμε με τον προπονητή και τα άλλα παιδιά στη Χαλκίδα τον Οκτώβριο, αντιμετωπίσαμε μία περίεργη κατάσταση! Όλα όμως άλλαξαν προς το καλύτερο γιατί στην ουσία ξέραμε και τα παιδιά που αγωνιζόταν εκεί, φτιάξαμε ένα καλό σύνολο και πλέον διεκδικούμε τη δεύτερη θέση».

-Οι αλλαγές στη διοίκηση του συλλόγου έχουν επηρεάσει τους παίκτες;

 «Όταν μπαίνεις στο γήπεδο ξεχνιούνται όλα τα προβλήματα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να αποδώσεις καλά. Το ίδιο κάναμε κι εμείς και δεν μας επηρέαζε τίποτα από ό,τι γινόταν διοικητικά».

-Στην ομάδα παίζουν αρκετά παιδιά με καταγωγή από τη Χαλκίδα και τις γύρω περιοχές. Θεωρείς ότι βοηθάει αυτό στο «δέσιμό» σας;

«Από την αρχή δείξαμε ένα δέσιμο μεταξύ μας. Εξάλλου, πολλοί ήμασταν και συμπαίκτες και τα προηγούμενα χρόνια και φίλοι στην έξω ζωή. Μαζί με τα άλλα παιδιά που είναι από πιο μακριά γίναμε γρήγορα μια οικογένεια».

-Ένα σχόλιο για τον... επίσης Χαλκιδαίο, προπονητή Αντώνη Αυλωμίτη:

«Μας έχει βοηθήσει πολύ και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Έχει δεθεί με εμάς τους παίκτες και εξάλλου αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα της ομάδας».

-Ο αδερφός σου, Γιάννης Ανέστης, αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Μιλάτε πριν από τα παιχνίδια; Δίνετε συμβουλές ο ένας στον άλλον;

«Ναι! Μιλάμε σε καθημερινή βάση! Και συνήθως μετά τους αγώνες συζητάμε για το πώς πήγε ο καθένας».

-Ποια θεωρείς τη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σου;

«Είναι το γκολ που πέτυχα με τη φανέλα της Χαλκίδας στα μπαράζ με αντίπαλο την Μαλεσίνα και ανεβήκαμε στη Γ' Εθνική τον Μάιο του 2015».

-Ένα σχόλιο για τη σχέση της ομάδας με τον κόσμο.

«Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και μας στηρίζει στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε και τον ευχαριστούμε γι' αυτό».

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Έχεις σκεφτεί το παραπάνω βήμα;

«Να παίξω με την ομάδα της πόλης μου, τη Χαλκίδα, στις παραπάνω Κατηγορίες».



Δεν υπάρχουν σχόλια: