Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Ο μέχρι πριν λίγο καιρό ηγέτης του Δ.Σ του Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ ανοίγει την καρδιά του σε αθλητικό σάιτ της Εύβοιας  (eviagoal.blogspot.gr/) κάνοντας ένα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων επί δικής του παρουσίας αλλά παράλληλα βγάζοντας τα συναισθήματα του σχετικά με την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο.


Όλα ξεκίνησαν τυπικά πριν από τέσσερις μήνες στο γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο εκεί όπου ο Γιώργος Ελευθεριάδης στην επίσημη συνέντευξη Τύπου παρουσίαζε ένα πολυμελές σχήμα που με επικεφαλής τον ίδιο χάραξαν την αυριανή πορεία του ΑΟΧ. Υπήρχαν όνειρα και φιλοδοξίες όμως μετά από τέσσερις μήνες ο άνθρωπος που ουσιαστικά πολύ πιο πριν είχε συλλάβει την ιδέα της πολυμετοχικότητας αλλά και της προσφοράς στον μεγαλύτερο σύλλογο του νομού μας σήμερα έξω από το Δ.Σ μιλάει ανοιχτά και αντρίκια.
Τέσσερις και πλέον μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ηγήθηκες της νέας πορείας του ΑΟΧ και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις είσαι έξω από το νέο Δ.Σ αφήνοντας το πεδίο της προεδρίας στον Γ.Τσαγκάρη,πες μας το χρονικό της υπόθεσης.
-Στην αρχή δέχτηκα πρόταση από τον κύριο Λινάρδο στα μέσα της σαιζόν,η αλήθεια είναι ότι την ζήτησα την ομάδα το καλοκαίρι. Δέχτηκα να βάλω το ποσό που ήταν να διαθέσω για την ΑΕΚ να τα βάλω στην ομάδα της Χαλκίδας. Ποτέ δεν άφησα την ΑΕΚ για να κάνω τον πρόεδρο στον ΑΟΧ. Ο Γ.Τσαγκάρης μου δήλωσε ότι μπορεί να βοηθήσει όπως και ο κ.Σφύρλας. Μαζί με κάποιους άλλους βρήκαμε και τους απαραίτητους χορηγούς βγάλαμε ένα προγραμματισμό για την συγκεκριμένη σαιζόν. Παράλληλα με πλησίασε ο εκπρόσωπος κατασκευαστικής ο κ.Σωτηρίου προσφέροντας μας αμέριστη βοήθεια. Μάθαμε κάποια στιγμή ότι ο συγκεκριμένος κύριος είχε κάποια θέματα με τον νόμο, παρα ταύτα προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε. Τα χρήματα ενώ περνούσε ο καιρός δεν έμπαιναν στο ταμείο έτσι φτάσαμε τα Χριστούγεννα να παρουσιαστεί πρόβλημα. Εκεί δέχτηκε ο κ .Τσαγκάρης να βάλει τα χρήματα αρκεί να τα έπαιρνε πίσω κάτι το οποίο δεν έγινε.

-Στο επίπεδο το προεδρικό υπήρξε αμφισβήτηση προς το πρόσωπο σου;
-Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο τέθηκε κάποια στιγμή θέμα προέδρου ,υπήρξε μάλιστα ανώνυμη καταγγελία που έβλαπτε το πρόσωπό μου όμως παρ’ όλα αυτά τα ξεπέρασα γιατί έχω μάθει να πολεμάω παρά τον πόλεμο που δέχομαι.
Για να έρθω πάλι στο καθαρό οικονομικό επίπεδο είχα δεσμεύσεις ότι θα παίρναμε χορηγία όμως το φρένο που έτρωγα ήταν μόνιμο.
Το μπάτζετ της ομάδας είχε έναν ορισμένο προγραμματισμό και αυτό χάλασε ευτυχώς που υπήρξε ένας άνθρωπος που έστω και στο παρα πέντε έβαλε τα χρήματα προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν απεργίες από τους παίκτες που θα σήμανε αυτόματα και καταστροφή.
Ο κ. Τσαγκάρης βέβαια έβαλε τα χρήματα με την προοπτική να τα πάρει από εκείνους που υποτίθεται ότι θα βοηθούσαν. Μπουχτίσαμε από υποσχέσεις και στο τέλος μείναμε να παλεύουμε μόνοι μας.
-Το όνειρο για μια ομάδα που θα έχει σωστές και υγιείς βάσεις και που το είχατε στο μυαλό σας ποιο ήταν και αν τελικά με την φυγή σας αυτό σας κόστισε τελικά;
-Σίγουρα και μου κόστισε όταν ξεκινάς με ένα πλάνο στο μυαλό σου σαν αυτό που είχα εγώ, δηλαδή το να φτιάχναμε ένα οίκημα το οποίο θα στέγασε όλα τα ταλέντα της περιοχής και με φαγητό και στέγη θα προπονούνταν με την ομάδα του ΑΟΧ ούτως ώστε να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα τότε δεν έχεις παρά να αισθάνεσαι πικραμένος για την μη υλοποίηση της ιδέας σου .
Πάντως παρ’ολη την πικρία μου θέλω να τονίσω πως πήρα την διαβεβαίωση από τους ανθρώπους που έμειναν τώρα στην ομάδα πως θα υπάρξει ομαλή λειτουργία πράγμα που έχει τηρηθεί μέχρι τώρα και οφείλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο. Ακόμη θέλω να σταθώ στο ότι δεν εγκατέλειψα το καράβι όπως κάποιοι θέλουν να λένε άρα δεν υφίστανται χρέη , απλά τέθηκε θέμα διαδοχής μου όταν ήμουν ακόμη στο Δ.Σ όμως από την μεριά μου δεν δέχτηκα να πάω στο πίσω μέρος και έτσι αποσύρθηκα εντελώς. Σύν το γεγονός ότι το να συνέχιζα να είμαι μέλος του Δ.Σ ενώ κάποιοι θα με συκοφαντούσαν αυτό δε θα το δεχόμουν ποτέ.
Σίγουρα αυτή η ιστορία με τον Γιώργο Ελευθεριάδη δεν είχε αίσιο τέλος όμως ο ίδιος αποδεικνύοντας πόσο μεγαλόκαρδος είναι θυσίασε την προσωπική του υστεροφημία στο βωμό του μέλλοντος της ομάδας του ΑΟΧ,πιστεύοντας ακράδαντα πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της παρά τα όποια εμπόδια και αποδεικνύοντας τελικά πως ο ΑΟΧ σε τελική ανάλυση είναι μια ομάδα που δεν τρώει τα παιδιά της όπως η Ελλάδα αλλά τους ιδεολόγους και φιλόδοξους προέδρους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: