Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ


Ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Παναχαϊκή εξασφαλίζοντας  και μαθηματικά τη 2ηθέση του ομίλου. Απέναντι στους πρωταθλητές του ομίλου οι παίκτες του Αντώνη Αυλωνίτη δεν βρήκαν ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ ενώ νωρίτερα έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.   
  
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο ΑΟ Χαλκίς τίμησε τους πρωταθλητές Ευρώπης Κώστα Κατσουράνη και Κώστα Χαλκιά για τη προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.



Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν κλειστό με τους γηπεδούχους να μένουν πίσω από τη σέντρα με προφανή στόχο να κλέψουν μπάλες και να χτυπήσουν στη κόντρα, χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί στην αντίπαλη εστία.

Στο 17΄ o Αργυρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ κεφαλιά Σπανός ο Μακρυδημήτρης δεν πρόλαβε να μπει στη φάση.

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο41. Πολύ ωραία ενέργεια του Πολίμου που μπήκε στη περιοχή έκοψε στον αμαρκάριστο Σπανό που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντουμάνη 0-1. οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να απαντήσουν  2 λεπτά αργότερα.
Ο Βεζιρτζόγλου έκανε περίτεχνη ενέργεια και ψηλοκρεμαστό σουτ ο Σούλης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι «νερατζούρι» βγήκαν μεταμορφωμένοι δημιουργώντας συνεχόμενες προϋποθέσεις για την ισοφάριση.   

Στο 48΄ εκπληκτική ενέργεια του Βαλκάνου που άδειασε δυο αντιπάλους το σουτ που έκανε κόντραρε η μπάλα στρώθηκε στον Βεζιρτζόγλου που δεν πλάσαρε όπως θα έπρεπε ο Σούλης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 50΄ αντεπίθεση της Παναχαϊκής το σουτ του Σπανού πέρασε εκτός εστίας. Νέα ευκαιρία για τη Χαλκίδα στο 53΄. Καταπληκτική κάθετη από τον Ντελέκο, ο Πολίτης σούταρε ελάχιστα άουτ.

 Στο 58 ο πολίτης με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Βεζιρτζόγλου που τελείωσε τη φάση με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σούλη.  Ο γκολκίπερ των Αχαιών δήλωσε ξανά παρών στο 63. Ο Βεζιρτζόγλου βρήκε με θαυμάσιο τρόπο τον Βαλκάνο που πλάσαρε ο Σούλης έσωσε ξανά την εστία του.

Στο 73΄ Δυνατό σουτ του Βεζιρτζόγλου έξω από τη περιοχή ο Σούλης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απόκρουσε σε κόρνερ.

Ακολούθησαν δυο καλές επεμβάσεις του Ντουμάνη από σουτ του Αδαμόπουλου στο 83΄και το 84. και στο 87 έιχαμε τη ισοφάριση.
Ο Βεζιρτζόγλου πάσαρε στον Ντελέκο αυτός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.   

Στο 94΄ Ο Ντελέκος επιδίωξε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
 
ΑΟ Χαλκίς: (A. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός (89΄ Ζυγογιάννης), Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Λούκας (70΄ Ανέστης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης, Βαλκάνος (82΄ χατζηστάμου)

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Β. Σούλης, Βλάχος (46΄ Αδαμόπουλος), Πολίμος, Σ. Σούλης, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Στεργίδης, Μπιτσάκος (66΄Κωνσταντακόπουλος), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Σπανός (66΄ Μωραίτης)
















Δεν υπάρχουν σχόλια: